Geçmiş olsun kardeş, araç contamı yakmış yani? Araç conta yaktıysa tamir ücreti yüksek oluyordu sanırım? İşi bilen bir arkadaş bilgi verebilir...
Geçmiş olsun kardeş, araç contamı yakmış yani? Araç conta yaktıysa tamir ücreti yüksek oluyordu sanırım? İşi bilen bir arkadaş bilgi verebilir...
Geçmiş olsun..Bildiğin,güvendiğin bir ustaya göster.Belki 100-200 fazla çekici parası verirsin ama kafan rahat olur.
Araba conta yakmadı ama yağı soğutan bişey varmış onda bozukluk olabilir dediler.
D6603 cihazımdan gönderildi
Arkadaşım car servisine gitmeyeceksin. Bosch Enjektör pompa servisine giedeceksin. Kesinlikle pompa revizyonu için 200 TL nin üstünde para verme. Aracın suyuna yağ karıştığını kendinede anlarsın. Ek su deposunada suya bak suyun üstünde yağ birikintisi ve tortu varmı. YAğ pompası arızalıncada suya karışır ama oda zaten kontrolde belli olur. Bizim araçlarda çelik conta var. Eğer yağ pompası değilse üst kapak ta kılcak çizik yada çatlak olabilir.
Ama ilk olarak o servise bir daha gitme. Pompa revizyonu için 400 TL paramı istenir.
Güncel
D6603 cihazımdan gönderildi
su sistemine yağ kaçmışsa aman dikkat et turbodan tutta daha neler neler.....çok sorun çıkartıyor. 7-8ay önce öylesine kontrol ederken farkettim su bidonunun içinde siyahlık vardı hemen ustama götürdüm yağ soğutucusunda çatlak varmış. orjinali ve yan sanayisi var orjinal olanın üzerinde kabartmalı logo gibi birşey var aklında bulunsun değiştirceksen. 200tl parça parası.. su bidonu söküldü içi tamamen temizlendi antifirz koymadı çünkü 2-3 bin sonra içerde kalanlarda buraya birikicek o zaman bir daha temizler suyunu tamamlar antifirizini o zaman koyarız dedi sorun çözüldü. mazot pompamda terleme vardı normal olduğunu söyledi bir şey yapmadı daha sonra yağ damlattığı için götürmüştüm kelepçelerden sıkıntı olmuş komple söküldü hortumlar temizlendi kelepçeler değişti yağ kaçırma sorunu bitti. parça değişti demişsin, parçayı değiştiren ustaya götür söksün kontrol etsin yanlış conta falan yada tam oturtmadan koyduysa ordan da yapar.
Dünü hatırla, bugünü yaşa,yarını düşün....
Pompa olayı 150-200tl arasinda değişiyor. Multijetlerde kronik zaten başka yerlerede bakın bence
Mazot filtresini takan sığır düzgün takmamıştır, maalesef yetkili yada özel servis fark etmez sorumluluk sahibi olmayan insanlara iş yaptırınca böyle sorunlar yaşanabiliyor. Bende aracı baskı balata değişimi yaptırmıştım, ertesi gün vites geçişi yapamadığım için yolda kalmıştım aracın bakımını yapan sığır bi vidayı iyi sıkmadığı için.
Ara ara gene kontrol et mutlaka. Su devir daim sisteminde de yağ varmı kontrol etseydin. Su bidonununda siyahlılar yada koyu kahve gibi şeyler varsa temizlettir.
Discovery Elite cihazımdan gönderildi
Dünü hatırla, bugünü yaşa,yarını düşün....
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri