bence değiştirilmesi daha makbul olur
merhaba aracımın sol arka tarafında hasar var servis çamurluğu değiştireyim diyor benimse düzelir gibime geliyor bu konuda yardım değişirse satarken çok sorun olurmu birde tampon değişcekmiş pirketler kırılmış dedi?? bilgisi olan acil aydınlatırmı araç ufaktan yapılmaya başlandı ona göre müdahale etcem şimdiden teşekürler......
arkadaşlar araç bugün servisten çıktı ama sıkıntılı bıktım sorunlardan artık çumurluk kısmının iç bagaj halı fileks döşemesi oynuyor sinir oldum neden böle bilgisi olan varmı? sağlam mı yapmadılar birde sıfır tampon geldimi plakılığın takıldığı siyak bir yer varya tampon izasında oda içinde geliyormu çünkü o çizik içinde galiba değişmemiş bilgisi olan arkadaşlardan acil cvp bekliyom yarın yıkayıp tekrar incelicem aracı ve servise götürcem
Konu siyah tarafından (11/05/2011 Saat 23:25 ) değiştirilmiştir.
bence değiştirilmesi daha makbul olur
geçmiş olsun kardeş.
bence pek düzelmez gibi.
serviste orjinal ile değiştir. derim
ama keşke olmasaydı.
tesekkür ederiz fakat net bi cvp alamadım.camurlugu degiştirip degiştirmemek arasında cok kararsız kaldım servis degiştirecek fakat degerinin düşmesinden korkuyorum bu konuda bilgili bi arkadas yardım ederse cok sevinirim.....
resimlerini saklayın değeri çok düşmez...
Keyif BMW'Dir...
vakumlama ile olmuyorsa değiştirin ne kadar az değişim o kadar iyi tr piyasasında![]()
TSİ Jetta.
bu hasarda tamir zor bence de değişmesi daha mantıklı.Arkadaşların dediği gibi fotoları çekerseniz sıkıntı olmaz.
senza cuore saremmo solo macchine
Owning an Alfa Romeo? is like having a supermodel as a girlfriend. Yes, she is a bit stupid. Yes, she is expensive but it! She is so damn HOT!
geçmiş olsun, en sağlıklısı değişim gibi duruyor, vakumlama ile çözülecek bir şeye benzemiyor. değiştirmeniz daha yararlı şahsi fikrim. piyasasına gelince 300-500 zarar etmeniz önemli değil, aracınıza sağlam binin, pirket dediğiniz sanırım tamponların arkasındaki koruyucu barlar ise zaten düşünmeniz hata, direk değişime girecek yani.
"Hayat, çatlak bardaktaki suya benzer, içsende tükenir, içmesende..." Neyzen TEVFİK
Grande Punto 1.4 / 77hp / S&S / E5 / Dualogic / 2011 - Beyaz
Bence bu "değişen yok" fantazisi tamamıyla oto galerilerin tezgahladığı ve tutan ucuz bir fiyat düşürme/yükseltme oyunu. Aracın değişeni olsun kardeşim ne fark eder. El oğlu hurdadan parçaları toplayıp Ferrari gibi custom arabalar motorlar yapıyor..
Araç satın alırken kazası var mıdır yok mudur bakarım. Varsa tavan, şasi ve direklerde sorun olup olmadığına bakarım.. Tampon değişmiş, çamurluk sürtmüş vs. bunlar önemsiz şeyler.. Tampon değişecek tabii ki, zaten tamponu; sağa sola çarptığında sorun olmasın ufak darbeleri emsin diye yapıyorlar. Bence bu zihniyeti değiştirelim artık..
Konuya gelince; çarpılmış olan kısım doğrultma ile düzelecek gibi durmuyor. Doğrultulmaya çalışılırsa sırıtacaktır, karar sizin.
Beneficium accipere libertatem est vendere
bu arada kasko fiesta verdi puntonun değerini geçici araca binince anladım..fiesta bende çok eksi uyandırdı başta direksiyon sonra içi kasvetli küçük v.s....
Şenol bey araçın değişecek parçalarını değiştir . Okadar önemli değil . Sen araçın yürüyenlerine bak onlarda sorun yok takma kafana .
Konu sezerism tarafından (05/05/2011 Saat 00:54 ) değiştirilmiştir. Sebep: kelimede harf eksik
öncelikle geçmiş olsun şenol bey . fazla büyük bi durum yok iyi bir usta bulursanız düzelir eskisi gibi de olur ama kaskonuz varsa çok da önemli değil zaten değer kaybı dediğiniz şey 300-500tl e onu da kasko karşılayacağı için sıkıntı yok diğer arkadaşların da dediği gibi resimleri saklayın çok da sorun olmaz ama seçim sizin tabi içiniz rahat edecekse sanayide iyi bir usta bulup yaptırırsınız geçmiş olsun tekrar
xnode'in görüşlerine + 1.000.000
Değişmesi gerekirse değişir.Yedek parçaydı,fiyat düşerdi,satarken zarar ederim di gibi gereksiz düşüncelerle araçtan almanız gereken keyfi baltalamayın.Satmak için araç alınmaz,binmek için alınır ve keyfi sürülür.Daha büyük hasar yaşamadan atlatmışsınız çok şükür.bırakın gerekenler değişsin orjinal parça ile güvenli sürüşün keyfini sürün.
Grey Goose ...
öncelikle geçmiş olsun,
ben değiştirirdim, ama fotğrafları çekip saklamak şart,
ben de anlamıyorum değişmiş parçaya bakış açısını,
macunlu boyalı çarpık parça mı yoksa 0 parça mı isterdim aracımda? tabiki 2.sini.
ama bizim ülke ilginç işte![]()
herkeze çok teşekürler.... bilgilendirdiniz aydınlattınız beni
Öncelikle geçmiş olsun.Çamurluk pek değişecek gibi değil bence hiç düşünme resimlerini çekip elinde bulundur kaskodan değiştirirsin sorunda yaşayacağını sanmıyorum.
geçmiş olsun
fotoğrafları sakla satarken de değişen falan var dıye boynunu eğme, alan dingil görerek bilerek alsın .![]()
o t o b i y o g r a f i :
2006 Hyundai Getz 1.5CRDİ-90ps /
2006 Grande Punto Dynamic 1.3multijet-75ps /
2004 Alfa Romeo 147 Distinctive 120ps /
2008 Grande Punto 1.3multijet-90ps dualogic /
2010 Opel Astra Essentia cp 1.3 CDTi-113ps easytronic /
2004 Volkswagen Golf 5 1.6Midline-102ps triptonic /
2011 Peugeot 308 ComfortPack 1.6eHDİ-115psAuto6R /
2009 Peugeot 308 ComfortPack 1.6HDİ-112psAuto6R /
█▌█ █ ▌▌▌║│
arkadaşlar yukarda birşeyler daha ekledim konuya bir konuda daha yardım istiyorum sizlerden...
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri