Alıntı ORS15 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Yasin bey,
arkadaşlar daha önceki aracım wosvagen idi. Öncelikle servisin adını vermiyorum reklam olmasın. aracınızı wosvagen servisine götürdüğünüzde, ilgili bir karşılama ile karşılaşıyorsun. sonra aracın servise alınıyor ve araç sahibi bir üst kata çıkıyor orda servis alanı bakan kısım komple cam. oradan aracınızın bakımı ve onarımı yapılırken izleye biliyorsunuz. bu esnada çayınızı veya kahvenizi alıp kuru pastanızda arda yiyip içebiliyorsunuz.

yaklaşık hepimiz Fiat servise bir kez dahi olsa gitmişizdir. karşılaştırmayı size bırakıyorum.
Ali Bey, size yürekten katılıyorum. Bahsettiğiniz otomobil markasının yetkili servisleri evet, ilgili ve müşterilerine araç bakımlarını izleme olanağı sunan sistemlere sahip. Ama orada en azından rutin nir yağ bakımı maliyeti ile Fiat yetkili servisinin rutin yağ bakım maliyetini düşünürsek bir de O serviste maliyet yüksek, hizmet kusursuz, ilgi iyi derecede; bizim servislerin bazılarında maliyet ona nazaran düşük, hizmet "eh işte", ilgi "acaba ne yapsak da şu arabaya masraf çıkarsak da daha fazla müşterinin masraf maliyetini artırsak" gibi bir durum söz konusu olabiliyor işte