Alıntı SinanTR Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
benim usta karbon temizleme yaptırmamam konusunda ısrar ediyo karbon temizliği hakkında bugünde vw forumunda bi yazı okudum adam baya baya cc öncesi ve sonrası dynoya sokup aracın çekişini ölçmüş motor sesi değişiyormu diyede yine cc öncesi ve sonrası özel cihazla motor sesinin kaydını almış ve bu makaleyi yazan vatandaşta hiç bi fark göremediğini yazmış

şimdi yaptırmasammı acaba diye düşünmeye başladım bu forumdada konu açtım ama pek tatmin edici bi cevap veren olmadı bazı forumlarda ciddi ciddi yapılması yada yapılmaması konusunda bölünmüş durumda
Karbon temizleme-emme manifoldu temizleme işlemleri sırasında biz, araç sahipleri yetkili serviste bu işlemi gerçekleştirdiğimiz için araçlarımızın başında duramıyor ve bekleme salonlarında misafir ediliyoruz. Benim de endişem açıkçası o diğer firma araç sahibinin bir fark hissetmemesi kaynağının da bundan dolayı olabileceği kanısıyla "acaba serviste araca bu işlem gerçekten yapılıyor mu yoksa yapılmadan araç teslim mi ediliyor?" yönünde. Bizim aracımızın içinde de araç içi kameramız bulunmadığı için tabi bu endişe haliyle oluyor. O nedenle ben yaptırıp yaptırmamakta hala kararsızım.