oncekı dızel aracımda da kullanıyordum bu aracımda da kullanıyorum, duzenlı olarak 5000km de bır boş depoya dolduruyorum + hava fıltremı değıştırıyorum..

katkıyı ekledığım depoda devırlı kullanıyorum yanı vıteslerı 3000 devırden once atmıorm, otobana falan çıkarsam bı alt vıteste sabıt hızla gıtmeye çalışıyorum..

aracın sesını sarsıntısını dumanını azaltıyor, yakıt tuketımını performansını ve enjektör ışemesını duzenlıyor, wurth harıcı başka markalara guvenmeyın derım..

carbon clean ve emme manıfoldu temızlığıde bu katkıdan kat kat ustun bır temızlık, rutın 40.000km de bır yapılması lazım..

ama ıkıncı el aldığınız bır aracın daha once carbon clean yapılıp yapılmadığını bılmıyorsanız, 100.000km ustu carbon clean yaptırmak enjektörlere zarar verebılır, servıs vb yerlerde bu şartlardaki araca uygulama yapmaz zaten, bu araçlar ıçın enjektör katkısı kullanmak daha mantıklı olur, aracın geçmışını bılıyorsanız duzenlı carbon clean yapıldıysa katkı kullanmanıza gerek yok ama kullanırsanızda zararı olmaz enjektorlerının omrunu uzatmış olursunuz..