bu konuya ben kesinlikle katılmıyorum aracım esp li ama çok kez anlatmaya çalıştım esp 80km ile girdiniz bi viraja 90 la girdiniz allah allah çalışayım falan diye uğraşmıyo.evimin bulunduğu yerde çoğu kez sabah karşı bunu belirtmek isterim çok sert bir viraj var ve devamlı değişik hızlarla yol boşken mümkün olduğunca apex çizgisine yakın deniyorum arabanıza rahat hakim olunacak hız 80 km ama 120nin üstünü denemedim o kadar da abartmayayım dedim arabanın arkasında bir milimli bir atma yada kayma eğilimi yoktu ayrıca esp falanda çalışmadı 1.3 dizel active de kullandım bomboş benim arabaya göre yol tutuşunda hiç bir fark göremedim aynı şekilde girip çıkabiliyorum.bursadaki yeni otobanda hız denemesi yaparken 160la bir viraja girdim yolu unutup az kaldı kaza yapıyodum fakat emin olun onda da o yerlere göklere sığdıramadığımız esp ışığını yanıp sönerken görmedim ve o virajda da aynı şekilde gayet keskin ve sert olmasına rağmen araba çizgisinden çıkma eğilimi göstermedi.dip not: evimin oradaki viraja megan II sedanla 80 le girdiğinizde arabanın arkası diğer şeride yaklaşmaya başlıo iki arkadaş denedik benim o bviraja giriş hızım denerken 100dü.esp abs vs vs vs gerçekten yaralı ben tek yararını kaygan yolda ani direksiyon tepkimelerinde gördüm onun dışında iki eliniz iki ayağınız ve beyniniz hepsinden daha iyi çalışıyor.viraj denge çucuklarına baktırmanızı tavsiye ederim.bide savrulmaya arabanın yana yatması arasında gerçekten fark var.arabamla bunları yaparken araç yana yatmıyormu kesinlikle yatıyor ama çizgisinden de çıkmıyor.