Sayfa 3/4 İlkİlk 1234 SonSon
75 sonuçtan 41 ile 60 arası

Konu: 1.3 Multijet 90 BG Dinamikte yol bilgisayarı 2 satır,3 satır olmayacak mıydı :(

MURAT KARADEMİR
    karademir - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Kocaeli
    Rengi
    Egzotik Kırmızı
    Plaka
    41 LR 949
    Edilen teşekkür: 12

Standart benımkı de :(

Merhaba arakadaslar,
    Yazdıklarınızı okuyup okuyup kahroldum ben de sabahtan berı bununla ugrasıyorum dynamıc 1,4 fıre 77 ve yb ıkı satır; ama yenı katalogda da cok fonksıyonlu bılgı ekranı var olarak gorunuyor dynamıc versıyonda... ıkı satır olmasına ragmen cok fonksıyonlu bılgı ekrarnı ozellıklerıne ulasılabılıyor mu? dıye kontrol ettık; ama sonuc olumsuz servıs muduru "musterımız haklı, gerekenı yapmamız lazım ben bunu bıldıreyım" dedı; ama sonucta ne cıkacak bılmıyorum beklıyorum sımdılık...
    Buarada 75-77 ıkı satır 90-95 uc satır olayına katılmıyorum. Cunku konuyu ılk acan Hakan arkadasımızın arac 90 hp
    Konu karademir tarafından (31/12/2007 Saat 22:25 ) değiştirilmiştir. Sebep: duzeltme

UYGAR GÜZEL
    uguzel - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Granit Gri
    Edilen teşekkür: 3

Iyi yıllar diyerek baslayayım ben de!

Ben de 2 haftadır GP 1.3- 75 dyn sahibiyim ve bende de bu yol bilgisayarı sorunu var. (bu yol bilgisayari benim önceki arabam olan eski kasa punto nun aynısı sadece dış sıcaklık farkı var)
    Bu durumu bayiye ilettiğimde bir ustaya baktırdılar ve yanlışlık (active yol bilgisayarı) olduğunu söylediler ve yanımda tofas yetkilisini aradılar. En kısa sürede geri bildirim yapacaklarını söylemelerine rağmen 8 gun oldu ve hala cevap yok.
    Bence farklı kişilerden aynı sorun geldiği için tek bir cevap vererek yırtmaya çalışıyorlar. Böyle bir durumda ne yapılacağına karar vermek lazım bence. Her ne kadar değişiklik yapma hakkı firma da saklı olsada bunu bildirmek yükümlülükleri var (en azından biz şikayette bulunduğumuz zaman).
    Bu konuda gelişme sağlayan arkadaşlar, bilgilendirme yapabilirse çok iyi olur.

Not: Bu arada böyle bir site hazırlayan ve yorumları ile bilgilendirme yapan arkadaşlara çok teşekkür ediyorum. Vosvos umu sattıktan sonra böyle bir oluşumun içinde olabileceğimi pek sanmıyordum.

İyi günler.
    Uygar GÜZEL

C E
    cenkeri - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Bursa
    Rengi
    Egzotik Kırmızı
    Edilen teşekkür: 45

Sürekli konu koşuluyor fakat 2 ve 3 satırdaki farklar nedir? 2 satır olması bize neler kaybettiriyor? Umarım benim 1.4 fire dynamic aracımı 3 satır teslim ederler

UYGAR GÜZEL
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Granit Gri

Atilla bey teşekkürler;
    Tanışma bölümüne giriş yaptım.
    Bugun araç ile satan firma telefon etti; klasik satıcıdan memnunmusunuz genel bir sorun var mı? diye sormak için. Onlara da bahsettim konudan, tabi onlar sadece müsteri hizmetlerinden oldukları için birşey demediler ama sonradan dönüşde yapmadılar.

UYGAR GÜZEL
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Granit Gri

Tekrar merhabalar;

Bu konu da sorun yaşayan arkadaşlar bir gelişme yok mu? Ben şehir dışında arazide olduğum için uğraşamıyorum şu anda.

Iyi akşamlar.

Engin DURUER
    Fire in the hole ! Genius - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Beyaz
    Edilen teşekkür: 674

Evet bu konu ile ilgili bir gelişme yok, ben müşteri hizmetlerinide aramıştım ve bana geri gelen yanıt ''Firma belli zamanlarda ürün farklılaştırmasına gidebilirmiş''. Ben gerekli tüm evrakları tamamladım ancak satış temsilcisi çok yakın arkadaşım olduğundan arada onunda kaynacağı riskini almadım ve vazgeçtim. Dün başka bir arkadaşımıza 1.3 75 hp dinamik aldık ve aracın 3 satır ekranı var ve mavi logolu, heralde sandıktan çıkardılar
    GP in mirror is faster than they appear !

7. Bu mesaj için teşekkür edenler:

UYGAR GÜZEL
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Granit Gri

Engin bey, evrak derken neler hazırladınız? Fatura dyn donanım listesi gibi şeyler mi?
    Şimdiden teşekkürler.

Engin DURUER
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Beyaz

İstenen evraklar,

* hakem heyetine konuyu açıklayan bir dilekçe (ilgi olarak ayıplı mal maddesini gösteriniz)
    * dilekçenin bir nüshasının firmaya iadeli taahütlü gönderi belgesi (zaman aşımını durdurmak için)
    * Araç ruhsat fotokopisi
    * Araç kataloğu veya internetteki broşürün ilgili sayfası (ikisinide gönderebilirsiniz)

Hakan Duman
    discrepancy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Titanyum Gri
    Edilen teşekkür: 12

Alıntı ekorkut Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Benimki de 2008 model kırmızı logolu Active 1.3 90 lık ve bilgisayar 3 satır. Mavi kırmızı logolu veya Active Dynamic olayı değil bence. 2008 modellerde 1.3 90 lık dizel ve 95 lik benzinlilerde bilgisayar 3 satır diğerlerinde 2 satır. Ben olayı böyle anladım.
    Arkadaşlar 90 yada 95 byegir farketmiyor, 2008 modellerde bu sorun var ne yazıkki, 2008 model dinamiklerin çoğunda istisnalar hariç yol bilgisayarı iki satır, sizde 3 satır olması firmanın size bir hediyesi bence

Uuzn zamandan beri askerde olduğumdan beri cevap ayazamadım arkadaşlar ama zaten firmadan o kadar uğraşıumıza rağpmen olumlu bir cavep alamadık ne yazıkki, hala ilgileceğiz diyip duruyolar ama bir gelişme yok. Sanırım bu sorun bize fiayın bir kazığı olarak kalacak

olçum gönülşen
    CarChaRodoN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İzmir
    Rengi
    Orleans Mavi
    Plaka
    35 CAP 08
    Edilen teşekkür: 5

Arkadaşlar dün 1.3 75 bg GP min siparişini verdim ve özellikle bu 2 satır ekran olayını sordum bundan sonra gelecek bütün GP lerin 2 satır olduğunu söylediler bilginize...

berk ogretmen
    BrK_20 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İzmir
    Rengi
    Bolero Kırmızı
    Plaka
    35 brk 20
    Edilen teşekkür: 95

cok sacma nıye ole bı uygulama yapmıslarkı ?

Serkan H
    serpunto - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Granit Gri
    Edilen teşekkür: 4

paraaaaa için tabikii )

Engin DURUER
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Beyaz

Madem öyle neden t-jet'e de 2 satır koymuyorlar

murat sandıkçı
    murat sandıkçı - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Titanyum Gri
    Edilen teşekkür: 35

Arkadaşlar bende ki olay daha da bomba, benim yol bilgisayarıda 3 satır, arac fire active.Tamamen karmaşa, Tofaş herzaman ki ipin uçunu kaçırmış yine hiç şaşırmadım.

Engin DURUER
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Beyaz

Alıntı murat sandıkçı Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Arkadaşlar bende ki olay daha da bomba, benim yol bilgisayarıda 3 satır, arac fire active.Tamamen karmaşa, Tofaş herzaman ki ipin uçunu kaçırmış yine hiç şaşırmadım.
    Üretim bantındaki arkadaşlar heralde molada alkol alıyor Lütfen alkollü araç imal etmeyelim

Murat YANIK
    Linos - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Bolero Kırmızı
    Plaka
    06 BE 7673
    Edilen teşekkür: 1268

Tofaş herzaman ki ipin uçunu kaçırmış yine hiç şaşırmadım.
    Tofaş değil Murat bey, FIAT üretiyor araçlarımızı...

Mehmet Özcan
    Basın-Yayın Sorumlusu femoli - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Beyaz
    Plaka
    YMS
    Edilen teşekkür: 7336

Murat bey o zaman sizde gidin servise benim aracıma 2 satır takılacaktı 3 satır takmışsınız diye bilgi verin değiştirsinler 2 satır taksınlar

Neden hep haksızlık bizde olduğu zaman sonuna kadar ararızda karşıdaki olduğu zaman bir hediye bir süpriz gibi hissederiz . bu murat arkadaşımız için değil hepimiz için

Neyse hata olumuştur güle güle kullanmaya bakın

murat sandıkçı
    murat sandıkçı - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Titanyum Gri
    Edilen teşekkür: 35

Bu formada yanlış anlaşılmamak için ne yapmalıyım bilmiyorum,Yıllarca Ford Otosanda çalıştım, neyin ne olduğunu çok iyi biliyorum.Araçın Fiat tarafından üretildiğide buna dahil.Ben ekranım 3 satırlı dediğimde aslında olayın TRAJİ KOMİK olduğunu anlatmak istedim. Sonucta ben zaten bu araçta 2 satırlı ekranın olduğunu biliyordum.Aslında eleştiri yapmak istedim ama olay farklı yerlere çekildi.Ben her şekilde Tofaşı eleşitiyorum,yine de eleştireceğim.Mehmet arkadaşımızın söylediği gibi 'benim adıma olaylar olumlu yada olumsuz olsada'.

Ali ÖZTÜRK
    bahcelili_ali - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 263

benim 3 satır ekran boşa çıktı 3satır yapmak isteyenlere satabilirim

Murat YANIK
    Linos - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Bolero Kırmızı
    Plaka
    06 BE 7673
    Edilen teşekkür: 1268

Bu formada yanlış anlaşılmamak için ne yapmalıyım bilmiyorum,Yıllarca Ford Otosanda çalıştım, neyin ne olduğunu çok iyi biliyorum.Araçın Fiat tarafından üretildiğide buna dahil.Ben ekranım 3 satırlı dediğimde aslında olayın TRAJİ KOMİK olduğunu anlatmak istedim. Sonucta ben zaten bu araçta 2 satırlı ekranın olduğunu biliyordum.Aslında eleştiri yapmak istedim ama olay farklı yerlere çekildi.Ben her şekilde Tofaşı eleşitiyorum,yine de eleştireceğim.Mehmet arkadaşımızın söylediği gibi 'benim adıma olaylar olumlu yada olumsuz olsada'.
    Murat bey, sizin yorumlarınıza yahut eleştirilerinize karşı bir tavır takınmam söz konusu değil. Sadece Tofaş ve FIAT üretimi yanlışına düşen üyelerimiz var. Yani sizin iyi bildiğiniz konu, esasında herkes tarafından çok da iyi bilinmeyen bir konu... Mesajınız üzerine, doğru olanı tekrar vurgulamak istedim.

Saygılar...

Sayfa 3/4 İlkİlk 1234 SonSon