Alıntı Kadir00906 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Ne kadar da bir balık avı için o riski almamanız gerekirdi diye düşünüyorum, üstelik daha önceden birçok aracın başına gelenleri bildiğiniz halde.
Hocam yanlış anladınız ya da ben yanlış yazdım. O yoldan cok farklı arabalarla gectik hemen hemen hepsiyle kuma saplandik ancak hiçbirinde herhangi bir sorun yaşamadık. Punto ile gecen yıl sadece baskı bilyasi kilitlendi ancak zaten baski balata eskimisti diye o ana denk geldiğini düşündük. Ikinci kez ayni yerde ayni sorunu yaşayınca sorunun oradan kaynaklandığını anladık. Dediğim gibi ford taunus renault flash opel astra vs bir cok arabayla gittik oraya ve cok kotu kuma da saplandik amcak bu sorunlarin hicbirini yasamadik. Bile bile aracı bi duruma sokacak ve bos yere cebimizden 600 tl verecek kadar düşüncesiz değiliz kaldı ki aracın herhangi bir sorundan yetkili servise dahi girmesinden rahatsız olirim. Konuyu açma amacım da belki bu puntolarda kronik sorundur baskı bilyasi iyi mihafaza edilmiyordur ben yaşadım başkaları bu sorunu yasamasin.
Saygılarımla