Arkadaşlar yaşadığım bir olayı sizinle paylaşmak istedim. Malum bizim hp ler yere oldukca yakın, bende yay takilmamis orjinal bir gp bar ancak o bile en ufak bir yüksekliğe surtuyor. Dun kardeşim balığa gitti ve bir süre sahilde yol aldı. Sahil kumu aşırı yumuşak olduğundan alt taraf bir çok kez kuma sürtmüş. Bir sure sonra araba vitese girmemeye başlamış. Olayı ozet geçeyim. Aracın hava filtresine kadar her yerine kum girmiş. Aracin baskı balata bilyasi dağıldı, direksiyon kutusu kumluydu temizlendi durumu henüz bilmiyorum, koruklerin ici kum doldu degisecek, yeni degistigim baski balata seti değişecek. Nerede oldugunu anlamadığım bir bilya ve yatağı dağılmış onlar da degisecek. Kısacası bir balik macerası simdilik 700tl gibi bir masraf çıkardı ve hala usta bakıyor. Olmuşla ölmüşe çare yok derler. Umarım daha fazla masraf çıkmadan sorunu çözeriz.
Konuyu burada yazmaktaki amacım sizleri de uyarmak. Grande puntoların ozellikle baskı balata bilyasi kumu cabuk icine alıyor. Sahil olmasa bile siradan bir topraga bile surten gp baski balata bilyasi dagitabilir. Bizim yaşadıklarımızı sizin de basiniza gelmeden olacaklardan haberiniz olsun istedim. Buradaki bir çok kullanıcı zaten çok titiz kullaniyordur ancak yine de durumu anlatmak istedim. Hepinize iyi günler dilerim.
Saygılarımla
Yer imleri