Selamun aleykum Kolonlari ve orjinal teyp i degistrdim elektrikli aynalar calismiyor basina gelen arkadas varsa yardim edebilirmii![]()
Konu kadir07 tarafından (20/07/2015 Saat 10:32 ) değiştirilmiştir. Sebep: başlıklarda ilk harf büyük olmalı
Yardimin icin tesekkur ederm.eger sıkılmazsan tam olarak anlatrmisin. Sigortalara baktim hic sorun yok. Kumandanin isiklari yanmiyor. Cam acma kapamanin isiklari yaniyor..
Kumandanın ışıkları yanmıyorsa demekki kumandaya elektrik gelmiyor. Ya gerçekten sigorta atık ya da tesisatcı tesisatı çekerken bir yerde bir kabloya bir şey yaptı. Elektrikçiye gitmen şart bence. Kendin kurcalarsan başka işlerde açabilirsin başına. Elektrik işi biraz sakattır.
Hükümetini ayakta tutmak için dini kullanmaya gerek duyanlar zayıf yöneticilerdir, adeta halkı bir kapana kıstırırlar. M.Kemal ATATÜRK.
Peki sigortada yeri nerde biliyormusun
Hükümetini ayakta tutmak için dini kullanmaya gerek duyanlar zayıf yöneticilerdir, adeta halkı bir kapana kıstırırlar. M.Kemal ATATÜRK.
Baktm saglam ama ins kotu birsey cikmaz. Ilginiz icin tesekkur ederm
Sigortası motorun yanındaki sigorta kutusu içinde f24 nolu sigortadır.
Bakacagim simdi ins sigortadandr
Sol kapıda menteşenin orda bi kablo yolu var. Orayı açtırın aynaları kontrol eden anahtardan aynalara giden kablo oradan geçiyor. Kablo sert olduğu için zamanla kırılıyor. Benim aynalar da çalışmıyordu. Önce sağ ayna gitti sonra sol ayna ve sağ cam gitmişti. Bahsettiğim yerdeki kablo yolunu açıp kırılanları onarınca düzeldi
A.T.K.ve Y.
hortlatacağım ama benimde sağ ve sol aynalar aniden gitti çalışmıyor. daha önce bir kaç kez ayar düşmesine basında çalışmıyordu bir iki dk sonra çalışıyordu artık tamamen gitti. Bunun sebebi ne olabilir arkadaşlar? Birde sigorta attığı nasıl anlaşılır bir kaç sigortaya baktım Z harfi gibi birşey var içinde)
Arkadaşlar oto elektrikçiye gittim tahmin ettiğim gibi kapıyı açınca aradan geçen 2 kablo kopmuş. lehimledi düzeldi.
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri