ESP denen şey motor ile alakalı değil. O da yukarda saydıklarımın içinde olan bir paket. Eski yeniye gelince benim ki Euro 4 motordu ve ben oldukça memnundum. Euro 5 Motor 6 vites 90 beygir olanlar sanırım. Ve yakıtları 0,5 falan daha fazla şehir içinde. Ama şehir dışında Euro 5 ten daha az yakar.

Fiat 'ın hemen hemen tüm arabalarının kalkışları hantaldır. 1,6 Mjet 105 beygir Doblo var babamda onunda öyle. Ama ikinci viteste geri yapışırsın Araba kaldırmak demek baskı balata ve şöför alakalıdır çoğunlukla. Yani bu konu da en iyi cevap şu olacak. Alacağınız aracı alın bir tur atın. Yokuşta durup kalkın. Daha sonra da ustaya baskı balatasını gösterin. Benim Evom da sıkıntı yoktu. Çok dik yokuşlarda baskı balatam zayıflamaya başladığı için biraz ağır kalkıyordu. O da normal zaten. Çünkü düz yolda bile mjet motorun 1. vitesi zayıf

Mjetlerde motor sesi biraz fazla haliyle. Diesel araba. Ama inanın 1,6 ford gibi değil 1,3 olduğu için ve de ısındıktan sonra bir diesel motora göre çok çok daha az sesli çalışıyor. Yapacağınız km den dolayı da yakıt sizi çok çok memnun edecektir.

Araba turbo destekli olduğu için dediğiniz gibi bir anda atikleşiyor. Ama devir 1500 ün altına da gelse cansızlaşsa bile dip gaz yaptığınız da kısa sürede toparlıyor. Dieselde devirli kullanmak derken 2500-3000 arası kullanmak motor ve turbo sağlığı açısından en doğru karardır.

Not: Bahsettiğim her şey tek başıma veya 2 kişiyken test ettiğim şeyler. Yani araba da full insan çakılıyken pek test şansım olmadı yavaş gitmekten Araba genç arabası ve yaylar presli olunca

Merak ettiğiniz başka bir şey varsa cevaplayabilirim. Bildiğim kadarıyla.