Alıntı alperalperler Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Aracım 1.3 dizel dynamic donanımlı 2007 model grande punto şu anda 118bin km de yaklaşık 40bin km dir kendim bir fiil istanbul gibi bol trafikli bir memlekette kullanıyorum aracımı ayrıca aracım 6 ileri şanzıman. Şu güne kadar bir kere bile arıza çıkartmadı. Şu ana kadar da hala baskı balata değiştirmiş değilim cihazdan sürekli kontrol ediyorum şu anlkık rahat bir 20bin km'si daha var değiştirmek için
.Aracımızın şanzımanı yarı otomatiklerde vites atışı ve ivmelenmesi en iyi araçlardan biri bizim aracımız ki 2013 e kadar başka hiçbir bizim segment teki araç yarı otomatiğini devam ettirmedi özellikle dizellerden bahsediyorum. Özellikle teknolojik herhangi bir ürün şans işidir telefondan tutunda buzdolabına kadar bir toz taneciğinden bile arıza yapabiliyor her ürün.Eğer istanbula gelebilme şansın olursa bu konuda tanıdığım çok
bilgili bir ustam var birlikte gideriz senin sorunlarını halletmesi için elimden geleni bende yapmaya çalışırım.Sonuçta sadece kalibrasyon yaparak ta geçebilir sorunun çünkü bu dişli sesi dediğin şey vitesi robot değiştirdiği için gelmesi doğal bir sorun.
tşk ederim aracın daha 8 ay uzatılmıs garantisi var bi şekilde tamiri olucak daha 50 binde aracım baskı balatada degişmedi daha pazartesi rutin kontrol olucak şanzıman tekrar makınaya baglanıcak bakalım bişey cıkıcakmı tekrardan