Alıntı alidemir Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
gelmiş geçmiş olsun hakan , aynısından bende de vardı . dynamic paket yarı otomatik . aracı bir kere kesinlikle N konumunda marşa basılması gerekiyor. viteste de araç çalışıyor ama sağlıklı olmadığını çoğu kez duymuştum. ben araştırdım dualogic vitesi , aslında otomatik değilmiş bu manuel şanzıman var ancak bir sensör sayesinde vites atışları gerçekleşiiyormuş. bu sebeple tam otomatik gibi seri vites atmıyor dualogic. ve vites geçişlerinde maalesef bende hissediyordum ( dişli sesi duyuyordum ) özellikle geri vitese taktığımda acaip dişli sesi geliyordu. ama tabi senin durumun anlattığına göre biraz daha farklı vites kendini korumaya aldığına göre beynine hata kodlarını save etmiştir. bunu yetkili serviste bilgisayara bağlarsan ortaya çıkar. gittiğin yerde ilgilenmek istememişler gibi geldi bana . umarım tekrar yaşamazsın . kolay gelsin.
tşk ederim sorun bugunde devam etti servise bırakıcam aracı hallederler heralde diye düşünüyorum fiatın duologici güzel ama butarz sıkıntılar hep oluyor inşallah hallolur..