İnternette bulamadıysan bulunduğun ildeki fiat servislerine sor derim, belki çıkmacılarda da bulabilme ihtimalin vardır.
Merhabalar aracımda orjinal olarak bulunanorjinal hi-fi subwooferini patlak olduğu için söktüm ve yenisini arıyorum.Fakat internette hep büyük ebatlılar var malum yaşadığım yer Muş olunca burda bulma şansımda yok.Ses işi ile ilginen arkadaşlar bilgilendirirse sevinirim ? Bu orjinal büyüklükte subwoofer bulamam mı ? Sesde bariz bas eksikliği var yardımcı olursanız sevinirim
![]()
Evvelden Bade-i Aşk İle Mestiz
İnternette bulamadıysan bulunduğun ildeki fiat servislerine sor derim, belki çıkmacılarda da bulabilme ihtimalin vardır.
Beklenen Şuan Düşünüyorum....
2009 Fiat Grande Punto Fire Fun
2006 Opel Vectra 1.6 essentia
2011 Fiat Grande Punto 1.4 fire active
Bulunduğum il de fiat servisi maalesef yok
güncel
internette şöyle bi paket görünüyor
Kenwood Kfc-S503P 2-Yollu Komponent, 13Cm Woofer, 25Mm Soft Dome
anladığım kadarıyla woofer + tweeter + komponent set. belki işinizi görür, diğerlerine de ihtiyacınız varsa?
Maalesef dün kapılara hoparlörü taktım.Zaten bu set için bir de amfi lazım o da bana gelmez.Bana bunun işte teki lazım.Ses bu hali ile iyi ama biraz daha tok bir ses için woofer yetecek ama bulamıyorum işte.Bulunduğum şehirinde Allah iyilliğini versin 13 lüğünü bırak arasan subwoofer bulamazsın.
güncel
güncel
Logitech S220 2+1 ses sisteminin woofer ı 13 cm dir. 50-60 tl ye bulabilirsin.
Konu samirr86 tarafından (19/04/2015 Saat 23:40 ) değiştirilmiştir.
2013 Punto Easy 1.4 Fire 77 BG + Lpg
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri