bence servisin bir oyunu
hata tabiki arabada.
bence servisin bir oyunu
Konu pdr42 tarafından (09/11/2007 Saat 20:25 ) değiştirilmiştir.
Hayret ya aslında size dönmeleri lazımdı..Ben maili attım iki saat sonra beni aradılar..Bence pes etmeyin sürekli mail atın.Hatta Fiat İtalya'ya bile atın mailinizi elbet cevap verecekler..
Abdullah bey,
Ne zamandır sayfaya girmiyordum bu gece girdim. Aracınızda oluşan arızayı okuyunca bu şirkete veya bu tarz şirketlere artık TÜRK tüketicisinin koyun olmadığını göstermek gerektiğini anladım. Aracımı inceledim ve sorun yoktu. Ancak, sizi destekliyorum tüm arkadaşlarında destek vermesini istiyorum. Fiat artık karşısında sattığı ürünü takip eden hakkını arayan tüketici görmeli....
BENDE SESLENİYORUM, LÜTFEN ABDULLAH BEY'E YARDIM EDELİM. AYNI SORUNU OLAN ARKADAŞLAR RİCA EDİYORUM YAPACAĞINIZ İŞLEM ANCAK 5 DAKİKANIZA MALOLACAK...ŞİMDİDEN TEŞEKKÜR EDERİM...
abilerim bugün bende inceledim ve benm aracım daha 1 haftalık olmasına rağmen oo hastalık bende de başlamış galibayavş yavaş solmaya yüz tutmuş resmini çektim fakat belirgin olmuo aracı aldığımdan beri farları sürekli açık ve 8000 k xenon var galiba xenonlara bindircekler onlarıda ben resimleri genede koydum umarım bi faydası olur abilerim... sessiz kalmayalım bende herzaman yanınızdayım
![]()
Fiat sorunu kabul etti ve değişim gerçekleşti. Mutlu son.
gözün aydın ozmn abi umarım bidaha bu hata ile karşılaşmazsın saydılar....
gözünüz aydın.kazasız günlerde kullanın aracınızı
arkadaşlar;
bakın 1600 küsür üyemiz var ve giderekte artmakta. (istatistikte böyle yazıyordu yanlış hatırlamıyorsam).Bu topluluğun en azından servislerde biraz yaptırım gücü olmalı diye düşünüyorum. Bazı şeylere sesimiz çıkmalı. Ortak tepki koyabilme yeteneğini kazanmamız lazım.
Ama bu olayı nasıl gerçekleştiririz, o konuda bir fikrim yok!
önerisi olan arkadaşlarla bir beyin fırtınası yapabiliriz.
Gece gece çok mu havalardan uçuyorum yoksa?![]()
GP 1.4 lt 77 hp Dynamic Egzotik kırmızı
STILO 1.4 lt 95 hp Active Kıyı Mavi
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri