Bende de aynı sorun var. Ama sadece motor/şanzuman soğukken yapıyor. Hatta soğukken 1'den 2'ye de geçemiyorum çoğu zaman 1-3 yapıyorum.
Bende de aynı sorun var. Ama sadece motor/şanzuman soğukken yapıyor. Hatta soğukken 1'den 2'ye de geçemiyorum çoğu zaman 1-3 yapıyorum.
Soğukta geçiş zorlukları tahmin ediyorum sıkça karşılaşılan bir durum. Nadiren bende de oluyor ama benim problemim daha farkı ve sıkıntı yaratıyor.
Örneğin: Kalkış yaptınız evinizin önünden, 1-2 çok güzel, caddeye çıkacaksınız yavaşlarken sağ-sol baktınız bomboş. 10 ile ilerliyorsunuz ve hala yavaşlama halindesiniz. Normal şartlarda 1. vitese geçiş yapılır ve daha seri çıkış sağlanır. Daha da önemlisi devrinde sürüş. Lakin dene dene geçmiyor...
2 ye atıp devam edince de motordan bilinen düşük devir titremesi geliyor. Ama burada önemli olan yavaş kalkmaya maruz kalıyorsun.
Bunun bir de rampa modeli var ki herkes hızlanırken ben tamamen durmak zorunda kalıyorum)
Umarım fikir verebilenler olur, tekrar belirteyim bariz bir sıkıntıdır. Diğer araçlara bu durum olmadığı için soruyorum, bu hafta içerisinde de ustaya göstereceğim. Ama sorunu bilerek gitmek isterim.
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri