zaten o çamurluğu 4 5 vida tutuyor o değişse ne olur değişmese ne olur...ben alsam sorun yapmam bi çamurluktan..resmide koyarsınız satarken daha iyi olur..ama zaten arabayı hep sen görmezken çiziyorlargeçen camları sildim 1 gün önce yıkatmıştım tozunu aliyim dedim..eve çıktım aşağı indim iki direk arasına topun resmini çıkartmışlar o siyah filimlere...çizmiş ler yine...görsen ne olcak zaten inicen ağzına iki tane çakıcan ertesi gün bi inicen ön cam gitmiş lastikler patlamış...yada babası alcak silahı eve gelicek....artık kim kimi öldürürse...eniştemden biliyorum arabayı park etmiş topu çakmış koca dingilin biri tekme tokat ayağının altına almış esnaf zor almış çocugu elinden..ertesi sabah aynalar ve ön cam kırıktı...memleketimiz insanları çok pis yani.yurtdışında okudum bütün sene arabayı bi çizen olmadı orada 2 ay istanbula geldim arka çamurluk arka kapı çizilmiş anahtarla... ve ön çamurluğa bisikle çarpmış içine girmiş..gitti mis gibi passat 2 ayda türkiyede....adam onda var lan bende yok diyor çizip geçiyor....ben bi kapıyı açmadan en az 2 kere arkama bakarım arabadakileride bekle diye uyarırım
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri