Akunun ordaki sigorta kutusunda. Ama tam hangisi bilmiyorum.
arkadaşlar 2 tane sorum var çakmak lambam yanmıyor ordan konsol altına ışıklandırma hattı çekmiştim sanırım kısa devre yapmış ve sigortası atmış çakmak çalışıyor ancak lambası yanmıyor şimdi sorum şu
1- aşağıda fotolarını koyduğum 2 adet sigorta kutusu var biri kaputu açınca akünün yanında diğeri de direksiyonun sol altındaki kapağı çıkarınca ancak kullanım kılavuzunda göremedim hangisi çakmak lambasının sigortası oluyor ?
2-bauhaus tan sigorta seti aldım rastgele bir sigortayı sökeyim dedim ancak çekmeme rağmen sigortalar çıkmıyor bunları sökmenin bir yolumu var? bastırınca atar belki dedim öyle birşeyde yokyardımlarınızı bekliyorum
akünün ordaki sigorta kutusu
direksiyon sol altaki kutu
buda aldığım sigorta seti
![]()
Akunun ordaki sigorta kutusunda. Ama tam hangisi bilmiyorum.
Sigortalar karga burun ya da pense ile çekilerek çıkartılır. Kullanım kitabın varsa orda yazar nerde olduğu ya da tek tek ufak sigortaları söküp bakabilirsin hangisi atmış. Atmış olan sigortanın içi siyah olur telleri falan. Yandığı belli olur yani. Sol üst köşeden başla bakmaya. Oralarda bir yerlerdeeski aracımınkini bende kısa devre yapmıştım.
Hükümetini ayakta tutmak için dini kullanmaya gerek duyanlar zayıf yöneticilerdir, adeta halkı bir kapana kıstırırlar. M.Kemal ATATÜRK.
benim bildiğim o lambanın sigortası yok.mevcut sigorta sadece çakmaklığı alıyor.çakmaklık ta ışığını aoketten alıyor diye biliyorum.çakmaklığın ampulü patlamış olabilir mi?
benimde patlamıştı. led ampülü değiştirdim düzeldi. bencede ampül patlamıştır.
Lambanın ayrı bir sigortası yok, çakmağın hattından alıyor gücünü, çakmaklığa temas ederek.
Eğer çakmak çalışıyorsa, lamba patlak demektir.
Eğer çakmak çalışmıyorsa, çakmağın sigortası Akünün Yanındaki kututa.
Kitapçıkta F54 Olarak geçiyor, ama bazı kutular değişik.
Benimki de sendeki fotodaki gibi.
30 Numaralı sigorta 15A
Konu celenlee tarafından (27/01/2015 Saat 23:09 ) değiştirilmiştir.
ampulü usta takmıştı dikkat etmedim. çokta anlamasamda dediğin gibidir. standart olsa gerek basit bişey usta para almamıştı.![]()
bence sen lambayı değiştir ..ampul yanık..çakmaklık çalışıyorsa eğer
10 luk yazan kırmızı ilk baştaki.2 Gün önce tavan lambasını değiştirirken patlattım değiştirdim ordan biliyorum.Yeri ise sol dizinin ordaki plastik bölümde çek çıkart sigortayı görürsün.
Evvelden Bade-i Aşk İle Mestiz
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri