Merhaba arkadaşlar,
2011 model evo aracıma ile haftasonu Ankara'ya giderken sürücü yanımın kaloriferinin çalışmadığını 30 dereceye ayarlasam bile bana sıcak gelirken ona buz gibi üflediğini fark ettik ama bu sorun geçen hafta yoktu ve ardından bu sabah garajdan çıktım ve araç çalışır halde iken bir 10 dk sonra direksiyon sağa sola gitmedi, kontağı kapatıp açmakta o panikle aklıma gelmedi, babamı çağırdım ve babam kontağı kapatıp açtıktan sonra sorun kalmadı ama ben city sorunu olma korkusu ile aracı bıraktım eve sorum şudur bundan öncede 2008 gp kullanıyordum ve o zamanlar aracımda city sorunu gibi bir durumla karşılaşmamıştım ve bildiğim kadarı ile 2011 modeller de böyle bir sorun olmuyordu, yarın servise götürmeyi düşünüyorum garantisi de bitti ama ön bilgileri sizden almak istedim servise karşı bilgi donanımım olmasını istediğimden dolayı, 2011 modelde city sorunu ile karşılaşan var mı? Sizce de bu city sorunu mu ? Ve de kaloriferin tek yöne soğuk esmesi ile ilgili ne gibi bir arıza olabilir yada iki arıza birbirine bağlantılı olabilir mi, yardım için teşekkürler herkese.
Yer imleri