12 sonuçtan 1 ile 12 arası

Konu: 2011 Evo Arıza Yardım

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj
  1. #1
    Naklov Deniz
    PUNTOCU volkan1065 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    22/12/2014
    Mesajlar
    3.170
    Nereden
    Bartın
    Rengi
    Egzotik Kırmızı
    Edilen teşekkür: 1081

    Standart

    Alıntı blgtlg Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Akümü temmuz ayında serviste değiştirmiştim, varto akü malesef olmuyor start-stop olan araçların aküsünün amperi biraz daha yüksek buna uyumlu varto aküde yoktu neyse aküyü temmuzda yeni değiştirmiştim zaten, bugün aracımı aldım kömür bitikmiş araç şarj etmiyormuş,onu halletti uygun bir fiyata, servisteki ustamız zaten yıllardır tanıdığımız kişi, standart servis gibi şişirme birşey yapmıyor, klimamı da yaptı dişi kırılmış denilen gibi ondan para almadı mesela yardımlarınız için teşekkürler, sorunu çok şükür hallettik.
    Hocam sen başından söylesene özel servis diyeee

  2. #2
    Bilge Ö.
    blgtlg - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    05/01/2012
    Mesajlar
    68
    Nereden
    Bursa
    Rengi
    Evo Siyah
    Edilen teşekkür: 3

    Standart

    Alıntı volkan1065 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Hocam sen başından söylesene özel servis diyeee
    özel servis derken fiatın yetkili servisi ama hep gidip geldiğim için yıllardır sağolsun çok yardımcı oluyorlar en uygun şekilde işi yokuşa sürmeden pratik yollu hallediyorlar.
    isim vermede sakınca yoksa hatta direk söyliyim Fiatın yetkili servisi Bursa-Serkır ... Bursa'daki tüm herkese tavsiye ederim ne birmot, ne diğerleri hepsi yalan,gidecek olanlara oradaki ustanın adını da söyleyebilirim hatta.
    Konu blgtlg tarafından (29/01/2015 Saat 18:33 ) değiştirilmiştir.

Benzer Konular

  1. Bu Arıza Lambası Yandı. Yardım!!!
    outlife tarafından Teknik Yardım forumunda yazıldı.
    Cevaplar: 15
    Son Mesaj: 03/09/2013, 22:50
  2. Arıza ışığı yardım
    Ahmet ERDEM tarafından Teknik Yardım forumunda yazıldı.
    Cevaplar: 0
    Son Mesaj: 12/05/2012, 16:01
  3. Arıza ışığı yardım
    ares86 tarafından Teknik Yardım forumunda yazıldı.
    Cevaplar: 3
    Son Mesaj: 27/01/2012, 15:54
  4. Arıza yardım
    karun 64 tarafından Teknik Yardım forumunda yazıldı.
    Cevaplar: 3
    Son Mesaj: 25/03/2011, 23:22
  5. Arıza Işığı Yardım
    nemss1306 tarafından Teknik Yardım forumunda yazıldı.
    Cevaplar: 5
    Son Mesaj: 03/06/2010, 22:54

Yer imleri

Yer imleri

Yetkileriniz

  • Konu Acma Yetkiniz Yok
  • Cevap Yazma Yetkiniz Yok
  • Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
  • Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok
  •  


Forumdaki tüm yazışmalardan üyelerin kendisi sorumludur. Çıkabilecek herhangi bir hukuki durumda, forum yönetimi yetkili merciilerin talepleri doğrultusunda, ilgili üye/üyelerin tüm erişim bilgilerini/kayıtlarını vermekle yükümlüdür. Yeni üye olanlar, maillerine gönderilen onay maillerini onayladıktan sonra, admin onayıyla üye olabilmektedirler. O nedenle üye olurken profil bilgilerinin özenli, doğru ve eksiksiz şekilde girilmesi son derece önemlidir. Üyeler; forumda geçirdikleri zaman zarfında forum kurallarına uymak zorundadırlar. Kurallara aykırı davrandığı tespit edilen üyeler hakkında haber vermeksizin işlem yapma hakkı forum yönetimine aittir. Forum kurallarını okumak için tıklayınız. Unutmayınız; bu ortamdaki özgürlüğünüz, başkalarının özgürlüğüyle sınırlıdır.
Reklam vermek, bilgi & iletişim için: admin@grandepuntotr.com



# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network #

www.fiattr.com   |    www.puntotr.com   |    www.grandepuntotr.com   |    www.puntoevotr.com   |    www.bravotr.com   |    www.lineatr.com   |    www.500tr.com   |    www.ottimotr.com   |    www.aegeatr.com