1. Gaz Potansiyometresi (Yani Gaz pedalı)
2. ECU
inşallah ucuz yollu halledilebilir...
Ben direkt olarak Ecu dan şüphelendim. Eski arabamda ecu kaynaklı 1500 devirde olan bir silkeleme vardı. Bu tip devir ve kendi kendine gaz kesme ya da verme gibi şeyler ecu kaynaklı diye düşünüyorum. Bir beyinciye gidin en acilinden![]()
Hükümetini ayakta tutmak için dini kullanmaya gerek duyanlar zayıf yöneticilerdir, adeta halkı bir kapana kıstırırlar. M.Kemal ATATÜRK.
Aklıma gelmişken, akü eksi kutup başını çıkartıp 2 3 dk bekleyip tekrar takıp öyle deneyin bakalım hata devam edecek mi?
Sinek küçüktür ama mide bulandırır hesabı... Kapı uyarı ışığı neden sürekli yanıyor aceba ona bir baktırdınız mı? Kilit mekanizmasından değilse yanma sebebiylede alakalı olabilir bence.
kendi kendine gaz verme olayı dışında aynı şeylerin tamamı benim araçtada var ibreler sıfıra düşüyor abs esp asr hepsi devre dışı oluyor, servis body den şüphelendi bir yerde çıkma body taktım sorun aynen devam ediyor, bence araç ecu sundan yapıyordur müsait bi zamanda bi beyinciye göstereceğim, benim arızanın videosu.
https://www.youtube.com/watch?v=mPFhyjIRx8Y
Çok ilginç geçmiş olsun.
allah razı olsun ,bazen arabayı yakasım geliyor, borcu aklıma gelince vazgeçiyorum![]()
Sigorta kutusunu bir kontrol edin. Islaninca can hatti ile butun iletisim kopuyor. Ve araba bildiginiz sapitiyor.Aynilari basima gelmisti
Araci bilgisayara baglattinizmi gaz okuyucusunda ariza olabilir ,
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri