Selam arkadaşlar konuyu tekrar hortlatayım dedim. Benim aracımdada aynı uyarı var tüm farları kontrol ettim ancak tüm lambalar tam olarak yanıyor. Acaba voltaj farkımı var. Bu lambaların orjinal voltaj değerlerini nerden öğrenebilirim?
Selam arkadaşlar konuyu tekrar hortlatayım dedim. Benim aracımdada aynı uyarı var tüm farları kontrol ettim ancak tüm lambalar tam olarak yanıyor. Acaba voltaj farkımı var. Bu lambaların orjinal voltaj değerlerini nerden öğrenebilirim?
selam arkadaşlar ,
benim aracında sağ ön far camını otoparkta kırmışlar , farları açmadım tabi gündüz old. anlaymadım , ertesi gün akşam dışarı çıktıgımda farı açtıgımda üçgen içinde ünlem işareti check the lights falan filan bişeyler yazıyor , bakınca kırılmış olduğunu fark ettim , ama bu sırada da lpg de problem oldu , araç vites yükseltince hızlanmıyor , gaz kesiyor titreme gibi çırpma yapıyor ileri geri sarsıyor. forumda araştırdım
Motor yağ basıncı sensör arızası
Motor yağ basıncı sönsörü arızalandığında uyarı lambası devreye girer. En kısa zamanda yetkili bir Fiat Servisi ile temasa geçiniz.
gibi bişeyde olabileceğini fark ettim ,
geçen haftada servisteydim , 30.bin bakımı falan yaptılar yağı değişti , fren balatalarını değiştirdiler , oradan çıkınca bişey yoktu , lpg yi taktırdıgım yere gitttim , filtre enjektör ne varsa değiştirdiler , 2bucuk saat uğraştılar arefe günü yapmadılar ? aceba hata nerede ? benzinde bu çırpmayı yapmıyor. arıza lpgden ama sarı ünlem far kırık oldugundan mı oksa motor yağ basıncındanmı ? katil kim gibi oldu ama yardımlarınızı rica ediyorum. saygılar selamalr.
GP
Benim Sürdüğüm Hayatın Geri Vitesi Yok...Geçmişimi Sadece Dikiz Aynasından Seyrediyorum ; )
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri