Anlattıklarınıza göre aracın yakıt sisteminde sorun var. Dediğiniz gibi benzin pompası da olabilir, enjektör de ya da beyinde de sıkıntı olabilir (ecuda). Önce pompanın sağlam olup olmadığına emin olun. Pompa da sıkıntı yoksa enjektörleri ve elektrik sistemini göstermek gerekecek.
arkadaşlar yorum yapan herkese teşekkürler.4 gün kaldı bakalım.inşallah merakla beklenen sorunumun çözümü olur da buraya detaylı yazarım.
Hadi çok beklerme belki aynı sorundan muzdarip başka arkadaşlar vardır. Yardımcı olursun sevabına.
Saygılar
Tekrar merhaba.Arkadaşlar aracımın problemi için bugün Konya'daki Konfiat özel servisine gittim.Sorunumu izah ettim.Baktılar,Aracımı bilgisayara bağladılar.Ateşleme sistemi hatası verdi.Burada tahminler üzerinden değil de uygulamalı olarak aracımın sorununu buldular.Bu benim için çok önemliydi.3.silindirde sıkıntı vardı ve yedek bobinle bunu deneyerek sorunun düzeldiğini gördük.Sonrada orjinal parça aracıma takıldı.Allah şükür 40 km falan yol yaptım sıkıntım kalmadı.İnşallah bir daha da olmaz.Hatta garanti olsun diye gaz kelebeğini de temizlettim.Benim için burada 1 haftadır yorum yapan herkese teşekkürler.Gitmişken aracımın bakımını da yaptırdım.Konu bütünlüğü bozulmasın diye servis bölümüne konu açacağım.Herşey için teşekkürler.
İnşallah benim gibi bu tekleme ,gaz yememe gibi sorunlarını yaşayanlara çözüm olmuşumdur.Saygılar.
Sorununu hallettiğine sevindim.
Bir arkadaş vardı sorun bu şu diyerek verilen cevaplara gülüyordu.
İnşallah o da bu davranışının hoş olmadığını anlamıştır.
Ha bu arada sadece bobin kaç liraymış?
Ayrıca probleminin çözülmesine bir katkım olduysa çok sevinirim. Yalnıız sırf benzinle gittiğin o km lerde havaya şaçtığın kuruşçuklara üzüldüm...
Saygılar
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri