eexelanss bugün sabah alalacele lpg servisine gittim.Ayarlarımın düzgün olduğunu söylediler.Gitmişken bakımını yaptırdım.gaz filtresi değişti ve enjektörler temizlendi.hatta enjektörümün birisinde biraz sıkıntı var ama değişmesine gerek yokmuş.Lpg ustası bujilerini v.s değiştir geçmezse bir daha bakarız dedi.Malesef zamanım olmadığından motor ustasına sadece gösterdim.O da sıkıntı oldugunu ama yogunluktan dolayı arabama hemen bakamayacağını söyledi.Yola çıkmamda bir sakınca olmadığını söyleyince bende çıktım uzun yoluma.Sizin dediğiniz gibi lpg tusunu kapattım.Benzin deposunu fulledim.Benzinle yolculuğuma başladım.Tam 160 km yol yaptım.Artık sorun sürekli şekil mi değiştiriyor nedir.Uzun yolda sabit hızla giderken birden gaza basayım motor arıza ışığı yanıp sönmeye başlıyor.Araç sollamalarında ve yokuş çıkışlarında baya çekişten düşüyor ve arıza lambası yanıp sönmeye başlıyor.Daha sonra gazdan ayağımı yavaş yavaş çektigimde arıza ışıgı sönüyor.Eğer hızlanmamı sindire sindire yaparsam hiç bir sıkıntı yok..Bakalım 600 km falan benzinle bineceğim.sonucu göreceğiz.Sonra haftaya periyodik bakıma girecek.Orada halletsinler artık.Sonucu buraya yazacağım.Herşey için sağol.