Alıntı cihancio Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Umarım halledilir bayramdan sonrayı bekliyorum artık. Buradan sizin ve prefix isimli arkadaşın sürecini takip ediyorum. Bende olumlu ya da olumsuz bilgilendireceğim. Bu arada fiat servisine bunun kronik bir arıza olup olmadığını sordum. 3 senede bir defa filan gördüm dedi böyle bir hatayı. Hatta ordaki arkadaş "Koskoca Fiat markası böyle bir hatalı üretim olsa siz söylemeden kendileri araçları geri çağırır ücretsiz değişirler" dedi. Bugün de esnaf olan bir arkadaşın yanına gelen müşterinin aracı "2011 model punto evo" idi araba hakkında konuşmaya başladık hemen göğüse baktım ve benimkiye aynı yerde aynı şekilde bir çatlak gördüm. Araç sahibine durumu anlattım o da ben gösterene kadar farketmemiş. Onun da bu işin peşine düşmesini istedim.
Demem o ki arkadaşlar hala kullanıcı kaynaklı bir hata olduğunu iddia edemezler. Basbaya dandik malzeme kullanılmış üretim hatası!
Kesinlikle kalitesiz malzeme katiliyorum , ve yuzlerce kullanicinin basina gelmistir .Elazig gibi nufusu az bi sehirde benim arkadaslarimdan sadece birinde punto evo vardi, onunda gogsu catlakti