shellcininabisi ben piyasayı araştırdıktan sonrası Kemeraltında Mina bebekten maxi cosi rodi aldım. Rodi AirProtect child car seat - Maxi-Cosi isofix bağlantısı olan ürünlerde fiyat çok yüksek ve en fazla 1-2 sene kullanabiliyorsunuz. Maxi cosi nin avantajı çocuğun oturduğu bölüm ayrilabiliyor bu sayede 8-9 yaşına kadar kullanabiliyorsun. Ben koltuğu orta bölüme isofix baglantilarinin oldugu yerden eski koltuğun kemeriyle sabitledim. Emniyet kemerini taktiginda gayet güvenli oluyor ve arkada çocuk koltuğunun sağına soluna birer kişi daha oturabiliyor. Ve önemlisi yandan gelecek darbelere çocuk daha uzak oluyor. Ürünü tavsiye ederim.
yorum için teşekkürler mina bebekte ben de baya arastirdim geçenlerde ancak bugun araci alali neredeyse 3,5 yil olmuş ilk defa İsofix neymiş diye inceledik aracimda ve bu isofix olayi baya güvenliymis onu farkettim ve sanirim İSOFİX ki alacagim parasina bakmadan
Forumdaki tüm yazışmalardan üyelerin kendisi sorumludur. Çıkabilecek herhangi bir hukuki durumda, forum yönetimi yetkili merciilerin talepleri doğrultusunda, ilgili üye/üyelerin tüm erişim bilgilerini/kayıtlarını vermekle yükümlüdür. Yeni üye olanlar, maillerine gönderilen onay maillerini onayladıktan sonra, admin onayıyla üye olabilmektedirler. O nedenle üye olurken profil bilgilerinin özenli, doğru ve eksiksiz şekilde girilmesi son derece önemlidir. Üyeler; forumda geçirdikleri zaman zarfında forum kurallarına uymak zorundadırlar. Kurallara aykırı davrandığı tespit edilen üyeler hakkında haber vermeksizin işlem yapma hakkı forum yönetimine aittir. Forum kurallarını okumak için tıklayınız. Unutmayınız; bu ortamdaki özgürlüğünüz, başkalarının özgürlüğüyle sınırlıdır.
Reklam vermek, bilgi & iletişim için: admin@grandepuntotr.com
Yer imleri