290 tl ye kraft marka koltuk almıştım yazın isofix li değil ama aldığım koltuk
15-36 kg için isofix bağlantılı çocuk koltuğu alacağım. Maksimum bütçe 300 TL ile tavsiye edebileceğiniz bir koltuk var mıdır?
Ben aşağıdaki linktekini buldum ama hiç yorum yapılmamış.
Hepsiburada.com : Jane Indy Team Plus Isofixli Oto Koltuğu (15-36) | Anne / Bebek / Çocuk
Sizce nasıldır?
290 tl ye kraft marka koltuk almıştım yazın isofix li değil ama aldığım koltuk
Baby Car Seat - Detailed info for Baby Car Seat,Baby Car Seat,Baby Car Seat,MK04 on Alibaba.com
şöyle birşey bulsan mesela![]()
livin' on the edge
biz alanyada bebek mağazası işletiyoruz oto koltukları zorunlu hale geldiğinden beri satışlarda patlama oldu bu konuda en iyi marka maxi cosi çünkü maxi cosi ilk emniyet kemerini zorunlu hale getiren firma bir nevi yaratıcısı gibi birşey dünya çapında bilinen ve her türlü sorunda çözümü bulunan bir marka fiyatları 400-1100 lira arası değişiyor
etrafı rahat göreceği için sevebilir..
bendeki isofixli değil ama benim kerata çok memnun skydomdan perncereden sağı solu seyredip burrrrm buuurrrrrrrm diye araba seside çıkartıyor velet çok mutlu oluyorum o anlar.
YENİ HYUNDAİ İ20 1,25 STYLE+PAN 1,25
PUNTO EVO 1.4 FIRE ENGINE DUALOGIC METALIC EVO WHITE SKYDOM GÜZEL ARAÇTI MAZİDE KALDI
Hepsiburada.com : Heyner Kids Multi Protect Ergo Sp Oto Koltuğu (9-36 Kg) | Anne / Bebek / Çocuk
birde buna bakın ...herkes memnun. ki araç aldığımda, tosunuma kesin bunu alıcam...
Bunu da görmüştüm, güzel ama isofix bağlantı yok, araçlarımızda bu özellik varken ben en güvenli bağlantı şekli olan isofixli bir koltuk almak istedim.
HEYNER Kids Multi Project ErgoSp 9-36kg gri renk var bizde malzeme çok kaliteli ve güvenlik konusunda da çok iyi görünüyor tabi inşallah bunu test etmeyiz. Alman'lara kalite ve güvenlik konusunda her zaman güvenmişimdir.
Benimde acilen kızım için almam lazım. Okadar çok marka var ki işin içinden çıkamadım. Markadan çok sağlamlık ve kalite önemli. Hala araştırıyorum.
BY Turbo SPORT 150 HP
konuyu hortlatayım.
yakın zmanada bebişimiz olacak inşallah.
puset ve sonrası için koltuk düşünüyoruz.
bu konuda bilgi ve tecrübelerini paylaşanlara şimdiden çok teşekkür ederim.
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri