Aynı problemi bende yaşadım bundan 3 4 ay önce servisede gösterdim sanayide kendi ustamada tüm cevaplar aynıydı turbo malesef revizyona girmesi gerekiyor turbonun ben değişimini değil revizyonunu yaptırmıştım gayette memnunum şuanda
Aynı problemi bende yaşadım bundan 3 4 ay önce servisede gösterdim sanayide kendi ustamada tüm cevaplar aynıydı turbo malesef revizyona girmesi gerekiyor turbonun ben değişimini değil revizyonunu yaptırmıştım gayette memnunum şuanda
Hocam terleme yüzünden revizyon yaptırmaya gerek yok.Ben birçok ustaya gösterdim hepsi de turbo hattında bir miktar yağın dolaşım yapmasının normal olduğunu söylediler.Zaten turboda ses,çekiş problemi vs yok ki neden boş yere masraf yapıp turbo revizyonu ya da değişimi yapayım ki?Hortumların içinde basınçlı hava olduğu için gevşek kelepçeden terleme yapıyor.Yeni kelepçeyi taktıktan sonra gram yağ kalmadı.Ayrıca forumda çok iyi ustalığı ile bilinen usta'nın teşhisi de burada yazdığımla aynı.Bakın bu da usta'nın yağ kaçağı hakkında koyduğu teşhis
https://forum.grandepuntotr.com/tekn...erletmesi.html
Millet düğün salonunda kızlara bakarken ben dışarıda arabalara bakarım.
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri