Alıntı gecegezen39 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
üstad verdiğin bilgiler doğru 110 kmh ile gittiğiniz zaman ayağınızı gazdan çekerseniz cutoff tur bunda mutabıkız fakat benim dediğim olay daha farklı müşürün ecu ya sinyal göndermesi ile ilgili belkide müşür ecuya sinyal gönderiyor yada göndermiyor eğer gönderiyorsa benim dediğim için geçerli sinyal gönderip göndermediğini kesin bilmiyorum okuduğum bir makaleden dolayı buraya yazdım açıkçası ecu programını bilen veya sinyalleri nasıl gönderip aldığını bilen bir arkadaşımız daha temiz bilgiler verebilir...
Ya kusura bakma da deminden beri yazdıklarımı hatta ve hatta bugüne dek bu sitede yazdıklarımın tamamını(yanlışlarım veya yanlış hatırladıklarım mutlaka olmuştur) projelerinden bakıp yorumlayarak yapıyorum. eğer istersen sana elearndan fren lambalarının bağlantısını da gönderirim (yarın, şimdi işe gidecem ). Arada belki yazım hatalarında kaynaklı anlatım bozuklukları da olmuştur ama yine söyliyim; bizim araçlarda fren pedalı body gidiyor evet ama sadece fren lambalarını yakıyor,(motorun çalışmasıyla ilgili henhangi bir işlevi daha önce belirttiklerim dışında yok ) ayrıca bir müşür de debriyaj pedalında var, gaz pedalında da 2 adet potans bulunmakta. Araç üzerinde bildiğim kadarıyla sadece geri vites müşürü bodye gitmeyip direk şanzıman üzerinden kontak açıksa geri vites lambasını yakıyor. Umarım bu defa anlaşmışızdır