Banoto
Arkadaslar herkese selamlar...
arabanın 3 aydır airbag arızası yanıp yanıp sönuyordu. Simdi kornada calısmamaya basladı.Bursa da tavsiye edecegiz servis var mı?
Banoto
sinyal kolu değiştirmen gerekicek yaklaşık 350tl civarında
aynı sıkıntı bende de var aracı 2. el almıştım. şuan itibari ile fiat tan arandım yarın servisten bekliyorlar sonucu yarın yazarım.
Puntoda basima gelmisti igrenc birsey korna yok otoda cruse control taktirmistim guzel olmuştu fiesta alirken en cok cruse controllu olsun diye baktim öyle oldu sifir alkcaksinz cruse control taktirin ya da cikma alin
Buyuk ihtimal sinyal kolu
Keyifli ve Kazasız Sürüşler Dilerim " Sato Topal "
Türkiye Cumhuriyeti Şeyhler Dervişler Müritler Meczuplar Ülkesi Olamaz! M.K.Atatürk
Sıkıntı Yok , Jack Daniels Var
Arkadaslar bugun sinyal kol unitesini kendim degistirdim ve sorun cozuldu.. oto yedek parcadan 285 tl ye sinyal kol unitesini aldim ve kendim bir sure ugrastiktan sonra ancak degistirebildim.forumdaki bilgiler cok isime yaradi.herkese tesekkurle
Arkadaşlar merhaba, evo aracımda tesadüfen mi bilmiyorum yolcu koltuğunda arkadaşımın yolcu koltuğunu ileri geri çekmesinden sonra airbag arıza lambası yaktı ilk önce 2 gün sürekli yolculuk esnasında da lamba yanıp uyarı veriyordu 2 sonra kornada kesti,1 haftadır da ilk çalıştırdıktan sonra lamba yanıyor sönmüyor ve birkere arıza uyarısı veriyor.yetkili Servis bilgisayara bağladı önemli değil bilgisayardan sildim dedi olmadı sonra getir bırak bakalım dedi.Bende vaktim olmadı götüremedim bide servise güvenmiyorum açıkcası sizce ne olabilir sinyal ünitesi mi,akümü,kablolarla ilgili mi?
Sinyal ünitesinin değişimi gereklidir. Size ilk tavsiyem eğerki hız sabitleme istiyorsanız ve çevrenizde bunu yapabilecek birileri varsa hız sabitlemeli sinyal kolu alıp taktırmanız
2. Hız sabitlemeli yaptıramayacaksanız normal kolla değiştirmeniz ki servislerde 500 tl üzeri fiyat çıkar, parçayı dışardan temin edip değiştirtmeniz size daha ucuza mal olur.
3. seçenek de tamir görmüş kolla değiştirebilirsiniz. Makarası tamir gördükten sonra 4 5 ay kullandığım, hız sabitlemeli kol taktığım için söktüğüm kolu satışa çıkardım. Aracımı sattığım için ihtiyacım kalmadı, aslında yedek olarak tutuyordum, herhangi bir sorunu yok makarayı elektronikçi bir arkadaşımda tamir ettirdim elimde yedek olarak tutuyordum ama aracımı sattığım için ihtiyaç duymuyorum.
otoda var sanırım bir arkadas 300 diye bahsetmişti
Sebebini simdilik bilmiyorum ancak dunden itibaren benim 2007 model puntomdada airbag ariza lambasi yanmaya basladi simdilik kornada bir sikinti yok ama yanan o uyari isigi acikcasi canimi sikiyor, cok bi masraf acmasa bari
Sizce sorun ne olabilir arkadaslar?
arkadaşa yukarıda yazdıklarım sizin için de geçerli
aslında sizin haricinizde kimseye bir ve araca bir zararı yok. Airbag lambasının yanması demek Allah korusun olası bir kaza durumunda hava yastığının açılmaması demek, bunun haricinde korna zaman içinde çalışmamaya başlıyor. İnsan airbag olmadan yola gidebiliyor ama ş.içi korna çok lazım oluyor, ses tuşları da çalışmıyor zamanla tabi ses açma kapama olmasa da olur.
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri