yok herangi bi lamba yanmıyor olay gerceklesirkende yanmıyor sadece ibreler yükseliyor ibre yukseldıgı için ses artıyor direksiyon sertlesiyor.body derken beyin mi demek istediniz acaba
yok herangi bi lamba yanmıyor olay gerceklesirkende yanmıyor sadece ibreler yükseliyor ibre yukseldıgı için ses artıyor direksiyon sertlesiyor.body derken beyin mi demek istediniz acaba
Evet. Göğsün sol tarafında bulunan kapağın altındaki parça. Benim teyiptede hıza göre ses kumandası açık araç hızlandıkça ses de artıyor ve doğal olarak direksiyon sertleşiyor. Sizin söylediklerinizden yola çıkarak doğal olarak en son yapılan işlemden; baskı balata değiştikten sonra bu arıza baş gösterdiğine göre bence şanzıman üzerindeki hız sensöründen kaynaklı bir arıza. Sensör kırıldıysa veya yeri yeri oynadıysa hatalı ölçme yapar ve beyine hatalı bilgi gönderir. Şuan işte olduğumdan hız sensörünün yerine bakamayacağım ama sabah eve gittiğimde sensörün yerini bir kontrol eder size tekrar dönüş yaparım.
valla süpersiniz resimde atabilirseniz tadından yenmezbeni büyük zahmetten kurtarmıs olursunuz cunkı sabah 11 aksam 10 çalısıyorum 1 gun iznim var neeye koşturucağımı sasırıyorum, allahrazıolsun tekrar tesekkür
yo oda ben gaz verdiğiden değil ikisi km ile orantılı tam hizzalı olarak yukselıyorbenden çıkıyor iş
Şimdi aklıma gelen bizim araçlarda bilgisayardan 4 tekerleğin de hızı ayrı ayrı okunabiliyor ama ben bunu hiç deneyemedim. Yani hız sensörü şanzıman üstünde değil de tekerleklerden de okunuyor olabilir. Müsaade ederseniz sabah bir kontrol edeyim size dönüş yapayım. Hız ve devir göstergesinin aynı anda oransal bir şekilde ortaya gelmesi biraz kafamı karıştırdı.
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri