Dışarde değiştirirseniz 100 liraya hallolur.
Arkadaşlar, termostat bozulmuş. Servis parçaya 105 tl, işçiliğe 75 tl istiyor. sizce serviste mi değiştirmeliyim?
" Adalet adalet diye bağıran adaletsizlerin yanında durmaktansa, adaletsizce ölmeyi tercih ederim. Gerçek adaletinde kendi vicdanları olduğunu bilmeyenlerede güler geçerim..! "
Dışarde değiştirirseniz 100 liraya hallolur.
yaratır. kilitlenirse hararet yapar sürekli açık kalırsa motor soğuk olur kolayla ısınmaz.
Arkadaşım sakın termostat ta sorun varsa o şekil kullanma aracı allah korusun olmuycak yerde patlar elinde kalır ne değiştircek yer bulabilirsin ne farkedebilirsin araç conta yakmaya kadar gider yolda. aman ihmal etme git en yakın parçacıya al opar orjin termostat taktır bi ustaya 100-200 lira için başınız ağırmasın tecrübeyle sabittir. sonra keşkelerle dolu düşüncelere kapılma akşam yastığa başını koyunca![]()
KIRCAALİLİ
Fiyat işçililkten dolayı biraz fazla.Yedek parçacılardan daha ucuza bulup sanayide taktırabilirsiniz
(benim araçtada 3 ay kadar önce termostat arıza yaptı sanayideki ustam termostatı değiştirdi multijetler için orjinal termostat serviste 180tl civarıydı biz Behr marka termostat aldık 90tl gibi bir rakama.Zaten aracın üzerinden çıkan orjinal termostatın üzerinde hem Fiat hemde Behr yazıyor.Sadece fiat damgası için 2 katı ödemene gerek yok aklında olsun)
Konu kadir07 tarafından (17/02/2014 Saat 23:42 ) değiştirilmiştir.
Ben bir ay önce 1.4 Benzinli aracımın termostatını aşşağıdaki fiyatlarla değiştirdim. 180 tl bana çok geldi. Serviste değiştrdim ben de.
Termostat - 89,08 TL
Termostat Sökme Takma - 24,89 TL
Hükümetini ayakta tutmak için dini kullanmaya gerek duyanlar zayıf yöneticilerdir, adeta halkı bir kapana kıstırırlar. M.Kemal ATATÜRK.
Hiçbirşey olmasa bile çok yakar çokta seri olurmotor soğuk olduğu için soğuk hava çeker yani
Discovery cihazımdan gönderildi
muhtemelen termostat kendini kapatmıyordur, bunun tek zararı yakıta olur. Eğer birden bire kapatıp açmazsa conta her türlü sorunla karşılaşırsınız. Gözünüz hararet göstergesinde olursa bir sorunla karşılaşmazsınız. Ama değiştirmek en mantıklısı. Servis - Sanayi ilişkisini tek çözebilecek sizsiniz sonuçta para sizden çıkacak.
Ya vallaha özür dileyerek söylüyorum.Uykudan kalktım bakıyorum bakıyorum tek gözle konu başlığını prostat değişimi diye okuyorum.Sonra kendi kendime çok güldüm d3dim ne alaka ya diye.
üzerinden Note II ile gönderildi.H.KURU Saygılarımla
geçmiş benimde bozuk 5 aydır biniyorum bir sıkıntı olmadı ama risk işte... benim sorduğumda orjinale 120 tl yan sanayiye 75 tl demişlerdi işçilik 50 tl hala yaptırmadım...
![]()
...Hız Felaket Değil, Kabiliyettir...
ben 2 ay once degistirdim serviste 180 liraydi ...size cok uygun fiyat vermisler tabi icinde 3lt antifiriz falan hepsi varsa..sanayidede parca 80 lira antifirizi alsan 100 gecer...birde isciligi zor biraz aradan hortumlar sokuluyor falan ..en az 50 lira degistirme parasi alirlar..acik kaldiysa arac hic hararet yapmaz cok yakar hep soguk oldugu icin...kapali kaldiysa hararet dibe vurur motorun gider..
Yarın sabah yetkili serviste termostat değişimi yaptıracağım.
" Adalet adalet diye bağıran adaletsizlerin yanında durmaktansa, adaletsizce ölmeyi tercih ederim. Gerçek adaletinde kendi vicdanları olduğunu bilmeyenlerede güler geçerim..! "
fiyatıda paylaşırsanız sevinirim bizde öğrenmiş oluruz
...Hız Felaket Değil, Kabiliyettir...
hararet müşürüde termostat arızası gösterir, müşür 45 tl işçilik çok kolay,,, hararet düşmüyorsa müşürdür,düşüyorsa termostatdır.
Bugün termostat değişimini serviste yaptırdım.
Termostat+Polen Filtresi+1lt. Antifiriz İlave=230TL tuttu.
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri