Naptın baba sen yaNeyse vermişsin artık parayı yapcak bişey yok. nasıl bu paraları kabul edipde ödüyorsunuz anlamıorum ya
![]()
Naptın baba sen yaNeyse vermişsin artık parayı yapcak bişey yok. nasıl bu paraları kabul edipde ödüyorsunuz anlamıorum ya
![]()
KIRCAALİLİ
Hay maşallah bu fiyat ya böyle.
üzerinden Note II ile gönderildi.H.KURU Saygılarımla
Yok artık kardeş ne yaptın ya ? Polen filtresini servise niye değiştirttin. 7 tl polen filtresi ve kendin bile çok rahat değiştirebilirsin. Termostat için de zaten çok para almışlar. Neyse sağlık olsun bir kere ödedin gitti. Kazasız belasız binmen dileğiyle.
Hükümetini ayakta tutmak için dini kullanmaya gerek duyanlar zayıf yöneticilerdir, adeta halkı bir kapana kıstırırlar. M.Kemal ATATÜRK.
geçenlerde benimde arıza lambası yandı,bilgisayara soktuk hararet müşürü dedi, manisa yetkili fiyat servisi ellerinde hararet müşürü olmadığını ama termostatla beraber tümleşik bir parça olduğunu,istersem 300 liraya değişim yapacaklarını söylediler,,, bende '' ne münasebet, 45 liralık parça için 300 lira niye veriyim salakmıyım ben'' dedim gittim izmir poyrazdan parçayı aldım ustama değiştirttim,şimdi lamba mamba yanmıyor,,,
Ben işçilik ve polen filtresi dahil 190 Tl ye anlaşmıştım. Arabayı teslim alınca sonradan 1lt antifiriz ve 2 tane kelepçe kullandıklarını 230 tl tuttuğunu söylediler. Ayak üstü kazıklandık yani. Neyse kazasız belasız kullanalım. önceden ücretsiz city değişimi yapmıştım. Ordan kuyruk acılarımı var artık.
" Adalet adalet diye bağıran adaletsizlerin yanında durmaktansa, adaletsizce ölmeyi tercih ederim. Gerçek adaletinde kendi vicdanları olduğunu bilmeyenlerede güler geçerim..! "
Kim dedi onlara antifiriiz koy diye senin istemediğin birşeyi nasıl yaparlar keşke itiraz etseydin zaten 190 lira da çok termostat içinde
LG-D802TR cihazımdan gönderildi
KIRCAALİLİ
onu bunu hep kitliyorlar yok conta yok iki vida yok kelepce..opeli goturmustum servise 10 bin bakima 60 tl karter contasi fiyati ...toplam 600...aracta 3000 kmdeydi...belki yagi bile degistirmediler...ee tabi orasida servis 100 200 adam calisiyor...kirasi var..elektrigi var..nasil beslicekler okadar adami yoksa...
bende uzun yola cıktıgımda bi sure sonra 90da 60da olan hararet direk 0'a iniyo motor arıza lambası yanıp performansı dusuyo. aracı durdurup tekrar calıstırdıgımda hararet olması ggereken degere cıkıyo bunun nedenide termostat mıdır acaba?
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri