Valla önceki aracımda, satma arifesinde uygun fiyatı ve tirerack.com sitesinde tek bir negatif yorumun bulunmamasından da ötürü Kumho KW17 almıştım hem de H sınıfı. Hem karda, hem yağmurda hem kuruda kullandım. Tek bir olumsuzluk yaşamadığım gibi, yaz lastiği olarak kullanmakta olduğum efsane goodyear F1 lerime göre de hiçbir gürültü artışı da gözlemlemedim.
Kesinlikle nokian
Dün şöyle bi kış lastikleri için piyasayı araştırdım.
175 / 65 / 15 grande punto aracım için verilen fiyatlar ;
goodyear ultragrip 7 : 140 ytl
continantal 810s : 140 ytl
fulda : 130 ytl
yokohama : 120 ytl
lassa snoways 2 plus: 100 ytl (kampanya varmış)
michelin a2 : 145 ytl
başka markalara sormadım çünkü bu ebatta lastik her markada yok.Goodyear ile lassa arasında kararsız kaldım.Tamam goodyear iyi ama arada 40 ytl fark var toplamda 4 lastik için fark 160 ytl yapar.Lassa snoways 2 plus'a da gayet iyi sorunsuz diyorlar.Kararsızım![]()
Aynı ölçülerde lassa snoways 2 kullandım. Hiçbir sorun çıkarmadı. Ben tavsiye ederim.
BARIŞ
Aradaki 40YTL kadar farkı kullanımda hissetmek imkansız.Ben ekonomik olarak uygun olanı tercih ederim.Zaten tüm kış lastikleri kar ve buzda tutunmayı biraz daha arttırıyorlar.Faydalarını inkar etmek olmaz ama kış lastiği var diye de kişi kendini tam anlamıyla güvende hissetmemeli.Yine çok dikkatli olunmalı hem kendimiz için hem de karşı tarafın hatasını önlemek için.
Benim tercihim Lassa olur kısacaTabi lastiğin üretim tarihlerine dikkat edilmeli...
ben bridgestone bilzak lm 20 alacaktım fakat, sonra kararımı goodyear ultragrip 7 + olarak, değiştirdim. bi konuda uyarmak istiyorum ultragrip 7 bir önceki üretim. en son, çıkan lastik ultragrip 7+. buna dikkat et. ben kısmetse yarın almaya gidicem fiyatını buradan söylerim.
Tercihimi yine Hankook CENTUM H720 185/65 R15 4 mevsim lastiklerden yana kullandim. Ankara'da abdulkadir ozcan bayisinden tanesi 75 YTL 'ye aldim. Dusunen arkadaslar varsa onerebilirim. Iyi surusler..
1.3 MJ Act 75 HP, 5 lt/100km
bende geçen hafta lassa snoways 2 plus aldım. tanesi 90 ytl den. yeni üretim. daha deneme fırsatım olmadı. ama bende tavsiye üzerine aldım. deneyip görücez bakalım
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri