toyolar bildigim kadarıyla daha sert michelane göre onun icin kış sartlarında yumuşak lastik(michelin)daha iyi ıslak zeminde yol tutuyor bizim arabadan biliyorum.tane fiyatı en azda 240ytl dir michelin de ama bir konu var lastikci soyledı michelin alman malı olmasına bak cunku moldovya rusya ve japonda varmıs.yanı sadece almanyada üretilip dunyaya dagılmıormus.alman malı bulursan fiyat deger.
ama tabi kış lastikleri hakkında fazla bılgım yok antayda yasadıgım ıcın.ben genel konustum.
geçen sene ankarada kış Lastigi aLıp aLmama konusunda hayLi tereddütte kaLmıştım.
küreseL ısınmadan mıdır nedir, dogru dürüst kış yaşanmadığı için aLmamıştım.
nokian LastikLerini, kış Lastigi oLarak çok övmüşLerdi.
isveç finlandiya rusya gibi çok soguk üLkeLerde tercih ediLen bir Lastik. beLki türkiye şartLarı için biraz Lüxe kaçabiLir.
sitesini inceLemenizi öneririm.
Nokian Tyres: Winter tyres
![]()
FiatTR | PuntoTR | GrandePuntoTR | PuntoEvoTR | BravoTR | LineaTR | 500TR
Fiat Türkiye Forumları | 2006'dan Beri Sizlerleyiz | Reklam & İletişim: admin@grandepuntotr.com
Koreli Hankook son donemde ciddi atilim yapti. Rekabetci fiyata sahip ozellikle iki urunuyle ADAC testlerinde ilk 5'e kalarak iddiasini gostermis oldu. 4 mevsim serisinden Centum H 720 'yi deneyen varsa goruslerinizi almak isterim.
https://www.hankooktire.com/turkish/...test_news5.asp
..:::Hankook Abdulkadir Özcan :::.. Hankook lastikleri birçok yetenekleri ile testlerde kendilerini kanıtlamaktadırlar
1.3 MJ Act 75 HP, 5 lt/100km
ben de lassa snoways 2 plus kullandım.araba çok farketti diğer lastiğe göre.diğer lastiğim de bridgstone idi..lassa iyi bence
lassa yerli üretim sanırım,
broadway ıma önlere takmıştım, ne biliim hiç bi problem yaşamadım(gerçi ben çok yawaş sürerdim, artık benden midir lastiktenmidir bilmem
gene lassa alcam sanırım. ama bu sefer arkalarada alcam
Arkadaşlar en iyi teknolojiyi kullanan ve bunun doğrultusunda kalitesi vazgeçilemeyecek tek marka , yokohama ,çok memnun kalacağınızdan eminim, bu işi yapan adamlar da zaten bunun aksini idda etmiyorlar.![]()
Konu goksuacuner tarafından (08/10/2007 Saat 16:27 ) değiştirilmiştir. Sebep: Yazı fontlarına uyalım lütfen!
Eski aracımda 3 yıl boyunca Goodyear UG6 kullandım. Geçen sene çok kış olmadı Ankara'da ama ondan önceki 2 sene oldukça faydasını gördüm. 2 defa oldukça ağır kar/kış koşulları altında Ilgaz'a gittim. Hiç zincir kullanmadan. Gerçektem 10 numara bir lastik. Sanırım şimdi UG7'lerde çıktı. Tavsiye edebilirim...
sevgili arkadaşım ben geçem kış lassa snowways 2 aldım gatey memnunum evim sapa biryerde beni hiç hüzmedi bu lastikler tavsiye ederim al bence
mıchelın alpin 3
Arkadaşlar;bizim araçların süspansiyonları sert.Dolayısıyla bizim yumuşak hamurlu lastikler (continental,michelin gibi) kullanmamız lazım.Benim araçtada cont. var.Bir senedir yaz kış kullanıyorum.İstanbulda geçen sene çok fazla kar yağmadığı için kış lastiği kullanmayı gerek görmedim.İşin doğrusu ben küçükken babamla kara kışta tarabya yokuşundan çıktığımızı hatırlıyorum.Lastikler kabak olmadıktan sonra iş sürücüye kalıyor.Ancak yollarda polis faktörüde var.Zinciri taktırmadan salmayanlar olduğu gibi kış lastiklerini görenlerde var.Hepinize kazasız sürüşler!
michelin alpin a3 kullandım geçen sene puntoda. memnun kaldım
Multijet Emotion 1.3 16V 90Bg.
arkadaşlar önerdiğiniz lastik markaları için sağolun...
bir de goodyear ultratrip7 modelini düşündüm...
ya michelin alpin yada goodyear ultratrip7 arasında kaldım...
michelin daha yumuşak onu anladım fakat goodyear hakkında bir bilgim yok..
kullanan oldumu hiç???
bu konuda yardımcı olur musunuz?teşekkürler...
Bende goodyear ug7 için sipariş verdim 4 adet ama hiç bir yerde yokmuş fabrikanın üretmesini bekliyorum 175/65/15 zaten bu ebat her lastik markasında yok ayrıca michelin düşünüyordum ama avrupada ADAC testlerine baktım ilk 15 arasında mechelin 12. sırada
1 continental
2 fulda
3 goodyear yanlış hatırmıyorsam ayrıca
goodyear fiyat iyi bence 118 ytl adeti michelin 160 ytl
185 nokian öneriyorum arkadaşlar,babamın aracında vakumlu lastikleri var hakkaten fiyatını hakediyor fazlasıyla
Toyo Türkiye de çok bilinmemesine rağmen çok iyi bir markadır.Hankook, kumho, maxis vs. ile mukayese edilemez. Vectra mda Goodyear NCT3 leri atıp Toyo takmıştım. Senede 50.000km den dazla yol yapan biriyim İnanılmaz da memnun kalmıştım. Yumuşak olmasına rağmen uzun ömürlü bir lastikdi. Tr distribütörü Abdülkadir Özcan olması gerek. Ama uşak da tedarik etmekte zorlanacağını düşünüyorum. Bir de Uşak dan Afyon tarafına çok geçmiyorsan karlastiğine ne kadar gerek var şüpheliyim. Geçen kış ben Uşak da idim, hiçbir zorluk da yaşamadım.
arkadaşlar malum önümüz kış! bizim GP lere hangi kışlastiği daha uygun olur? aslında birlikte toptan alsak bir yerden daha ucuza gelmez mi? değerli arkadaşlar bu konuyu ciddiye alalım da hem cebimiz hem de aracımız rahat etsin! bu arada eklemek isteyen arkadaşlar beni msn ekleyebilirler.
faruktuzlu@hotmail.com
Faruk, mesajını bu başlığa taşıdım! Buradan devam edebiliriz...![]()
Murat çok sağol! ya bazen konuları gözden kaçırıp yeni topik açıyoryumartık yardımcı olursunuz bu konuda!
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri