Hükümetini ayakta tutmak için dini kullanmaya gerek duyanlar zayıf yöneticilerdir, adeta halkı bir kapana kıstırırlar. M.Kemal ATATÜRK.
80 90 tl falan da aynı işçiliği yine vereceksin. Triger sökülecek pompa değişecek tekrar triger takılacak sente ayarı yapılacak vs... Ustan bişey demedi mi pompayı değiştir vs gibilerinden ya da hiç bakmadı mı??
malzeme bu https://www.otoakcay.com.tr/userfile...roduct_925.jpg
Konu halils2 tarafından (26/01/2014 Saat 04:31 ) değiştirilmiştir. Sebep: link ekleme
Hükümetini ayakta tutmak için dini kullanmaya gerek duyanlar zayıf yöneticilerdir, adeta halkı bir kapana kıstırırlar. M.Kemal ATATÜRK.
Hayırlısı abiBende elime para geçince değişirim. Usta da bana bir şey demedi. Demediğine göre sıkıntı yok. Hoşuma gitmeyen bir şey var dedi. Dediğim gibi o tapaymış. Paslanmış baya. Su kaçırmış pas tutmuş. Onu değişsek iyi olur dedi. Altanetör kayışıda çatlamış. Onuda arada kaynattı. Tamam daha sıkıntı yok dedi. Taktı öyle
80 lira işçilik dedi. Vermedim bile işçiliği. Borç duruyor öyle
![]()
Borcum borç diyorsun yanihadi hayırlısı az uğraşmadın bu arabayla bana öyle geliyor ki sen kısmet olursa bayağı binecen buna
![]()
Öyle vallaYazdıklarımın hepsini de aynı kişi değişti. Bir sıkıntı görse kesin söylerdi. Arka teker bilyalarını o söylemişti. Bunlarda uğultu var acil değiş diye
![]()
İnşallah abi. Baya uğraştım. Eski sahibinin, affedersin, ş e re f s i z liğini ben çektim yani. Nisanda muayenesi var ondan da geçtikten sonra yine baya bir binerim![]()
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri