Eeee nasıl desem bilmem ki triger kayışı çevirdiği için kitlemesi veya dağılması halinde motorda sente atlamakla başlar işte devamını da sen getir :(
Çok mu korkutucu oldu ne :D
80 90 tl falan da aynı işçiliği yine vereceksin. Triger sökülecek pompa değişecek tekrar triger takılacak sente ayarı yapılacak vs... Ustan bişey demedi mi pompayı değiştir vs gibilerinden ya da hiç bakmadı mı??
malzeme bu https://www.otoakcay.com.tr/userfile...roduct_925.jpg
Usta bir arkadaşım zaten. Söyledim başka değişcek bir şey var mı diye. Orda tapa vardı, paslanmış onu değiştirdi, altarnetör kayışı dedi. Başka da bir şey demedi. Zaten öyle bir durum varsa ben ona aynı parayı vermem işçilik için :D Yarı yarıya kırarım o parayı en kötü :D
Hayırlısı abi :) Bende elime para geçince değişirim. Usta da bana bir şey demedi. Demediğine göre sıkıntı yok. Hoşuma gitmeyen bir şey var dedi. Dediğim gibi o tapaymış. Paslanmış baya. Su kaçırmış pas tutmuş. Onu değişsek iyi olur dedi. Altanetör kayışıda çatlamış. Onuda arada kaynattı. Tamam daha sıkıntı yok dedi. Taktı öyle :) 80 lira işçilik dedi. Vermedim bile işçiliği. Borç duruyor öyle :D
Borcum borç diyorsun yani :) hadi hayırlısı az uğraşmadın bu arabayla bana öyle geliyor ki sen kısmet olursa bayağı binecen buna :)
Öyle valla :) Yazdıklarımın hepsini de aynı kişi değişti. Bir sıkıntı görse kesin söylerdi. Arka teker bilyalarını o söylemişti. Bunlarda uğultu var acil değiş diye :)
İnşallah abi. Baya uğraştım. Eski sahibinin, affedersin, ş e re f s i z liğini ben çektim yani. Nisanda muayenesi var ondan da geçtikten sonra yine baya bir binerim :)
Herkes malını kollamaz kimisi üzerine titrerken kimisi hor kullanır 5 sene gidecek mal birinde 6 sene gider diğerinde 2 sene gitmez. Senin iş biraz şanssızlık olmuş. En azından sorunların nerden olduğunu bulabildin. İnşallah gönlünce binersin artık aracına :)