teybin hayırlı olsun Okan güle güle kullan. Kod olayını servisten alabilirsin demiştim sana keşke teybi takmadan önce servise bir soraydın neyse fazla yanlış kod girme bloke etme teybi
Tamam bekliyorum tesekkurler
üzerinden S4 ile gönderildi okan atak saygilarimla
teybin hayırlı olsun Okan güle güle kullan. Kod olayını servisten alabilirsin demiştim sana keşke teybi takmadan önce servise bir soraydın neyse fazla yanlış kod girme bloke etme teybi
Ben de orjinal teyip yok ki abiBen arabayı aldığımın ikinci günü söktüm o aptal teyibi
Mis gibi pioneer 'ım var
Ama kod istememesi garip. Okanda da istemesi garip. O zaman şöyle bir durum var. Benim aracın teyibi sadece bana oluyor aynı İmmobilizer gibi bir şey. Başka mantıklı açıklama gelmedi aklıma
![]()
Hükümetini ayakta tutmak için dini kullanmaya gerek duyanlar zayıf yöneticilerdir, adeta halkı bir kapana kıstırırlar. M.Kemal ATATÜRK.
Okan yeni teyp aldı ondan kod istiyor ben teybi değiştirdiğimde de kod istedi kod kartıyla geldiği için sorun yaşamadımOkan kodu girsin teybi söksün taksın yine kod istemeyecek ta ki başka teyp takana kadar
Sendeki pioneer kod istemez ya da başka marka ama orjinalleri istiyor işte canbusla haberleştiği için
Araçtaki teybi ben bu sınıf araca ait işlevsellik ve yeterlilik anlamında beğeniyorum ki Blaupunkt alman malıdır.. 2001 senesinde bora mız vardı uzerınde orjınal blaupunkt vardı gayet ıyıydı emsallerıne gore.. sımdı bakıyorum da bu sınıf araclarda assagı yukarı aynı.. bu teybın verdıklerı bence sıradan kullanıcı ıcın gayet yeterlı... Ama aracın uzerındekı hoparlorler bunu yansıtamıyodur yada tavana cıkan anten tesısatı yeterlı degıldır onun ıcın bısı dıyemıcem.. halıl güle güle kullan.. bırde nedendır bılmıyorum bu aracın göğüs kısmını en ıyı bu teyp tamamlıyo gıbı gelıyo bana.. almısken mp3 calarlı alsaydın ?
Okan arabanın ilk sahibini aradım "kitapcıkları filan arabada verdim, onun içindedir" dedi. Bana kitapçıkları vermediğini söyledim. "Eve bakayım, yarın haber vereyim" dedi. Acele etmezsen bekleyelim masrafsız iş olsun, ben adamı akşam bir daha arayacağım hatırlatmak için.. haberleşiriz. İşi çözersek teybin içinde bi tane de mp3 doldurttum o kaldı, o da mini hediyem olacak sana![]()
Evt icinde cd var gordum tesekkur ederim kardesim
Kardes teyipin yaninda metal kazinmis şekilde BP ile basliyan rakam var onu bana gonder
MOTOROLA ATRİX CİHAZIMDAN GÖNDERİLDİ
Teybi sokmem gerekli nasil cikaryicam
Ince telle cikarttim vallaEklenti 28092
Bu dimi numara
Eyw tesekkurler oldu
Sevindim olduğuna güler güler kullan
MOTOROLA ATRİX CİHAZIMDAN GÖNDERİLDİ
Cok tesekkurler tekrar ben bu kodu kaydedeyim biyere