aracın code kartında yazar eger yoksa teybi çıkartılıp üstünde yazan numaraları servise söylerseniz teyp şifre kodunu verirler,3 yanlış girişten sonra kitlenir dikkat edin
Aracimda orjinal teybim yoktu orjinal teyp taktim fakat kodunu bilmiyoruz napmam gerek yardimlarinizi bekliyorum lutfen
![]()
aracın code kartında yazar eger yoksa teybi çıkartılıp üstünde yazan numaraları servise söylerseniz teyp şifre kodunu verirler,3 yanlış girişten sonra kitlenir dikkat edin
Ya da en son ihtimal bir yerde 30-40 liraya teyip şifresini kırdırtacaksınız![]()
Hükümetini ayakta tutmak için dini kullanmaya gerek duyanlar zayıf yöneticilerdir, adeta halkı bir kapana kıstırırlar. M.Kemal ATATÜRK.
10 defa yalnis girdik simdiye kadar en az her girisimizde olmayinca radio kilitlendi bekleyin dior 18 dk sonra duzeliyor cod grin dior teyip baska bir aracdan alinma ondada cod karti yok
üzerinden S4 ile gönderildi okan atak saygilarimla
akü başını bi söküp takmayı dene istersen ama en sağlıklısı teybin sağ yanında 2 adet kod yazıyor bi servisi arayıp kodları verirseniz şifreyi söylerler
akü başını söküp takınca mantık olarak her defasında şifre istemesi lazım ama bugüne kadar bir sürü arabanın aküsünü söktüm taktım hiç biri şifre istemedi ilginç
Hükümetini ayakta tutmak için dini kullanmaya gerek duyanlar zayıf yöneticilerdir, adeta halkı bir kapana kıstırırlar. M.Kemal ATATÜRK.
Bendemi kirdircam simdi![]()
Tam olarak hangi yazilar gerekli
Usten cekilmis bi resmi varEklenti 28086Eklenti 28087
Yarin sirkete gidince sistemeden bakar ozelden yazarim sana
MOTOROLA ATRİX CİHAZIMDAN GÖNDERİLDİ
Tamam tesekkurler ben bugun biraz arastirdim arkadasimla ozel bi programdan 6642 ve 3453 die iki kod cikiyir denedim olmadi ikiside
Araç yakindysa bir kaç kod vereyim dene bakalim 8831 bir denrsene
Tamam denicem simdi kod hatali olunca yalniz bidaki kod u 18 20 dk sonra deneyebiliyorum yalnis kod girince radio blocked wait yaziyir 18 20 bekleyince duzeliyor
Tamam bunu dene olmadi yarin sirketten sistemden bakacam
8 yazilmiyorki 0 da yazilmiyor 6 enson
tamam yarın bakayım sistemden en iyisi
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri