Ben totali ilk aldığımdan beri hiç değiştirmedim.Bu kadar fark yaratıcanı hiç düşünmemiştim.Yakıtı aldıktan yarım saat sonra arabada ses kalmadı yav.bir daha asla ne shellden ne de opetten mazot almam.Total 1 numara !
Ben totali ilk aldığımdan beri hiç değiştirmedim.Bu kadar fark yaratıcanı hiç düşünmemiştim.Yakıtı aldıktan yarım saat sonra arabada ses kalmadı yav.bir daha asla ne shellden ne de opetten mazot almam.Total 1 numara !
SENİ ÇOK SEVİYORUM ÇANAKKALE !
ben ilk defa total den aldım ve çoook memnun kaldım.opet aldığım zaman aracın sesi artıyor ve sanki gitmiyor gibi oluyor ayrıca kesinlikle az yol gidiyor.shell denemiştim bence o da çok güzeldi,şimdi po kaldı denemek istediğim.aracım henüz 10 bin km ama opet asla almam.ayrıca şuan tüm firmaların kartları var,fişleri saklayın yeter,opet e mecbur değiliz dostlar.arkadaşımın teyze oğlu shell istasyon denetiminde çalışıyor ve çalışma şekilleri ani baskın şeklinde.pat diye gelip denetliyorlar istasyonu.bunu kendi kulağımla duydum.tek bir markaya bağlı kalmaya gerek yok deneyin...selamlar
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri