Alıntı Castell Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Aracınız hayırlı olsun, aracınızın yakıt tüketimi sizin sürüş stiliniz, yol durumu, hava şartları gibi durumlara göre değişir. 50TL'lik mazot 1-2 saat içinde de bitirilebilir, ortalama hızınız ve ortalama yakıt tüketimi değerlerinizi de görmek lazım net bir şey söylemek zor açıkçası............ Çocuk kilidi arka kapı içlerinde kendi oto anahtarınızla aktifleştirebilirsiniz............ Konsolun üst kısmındaki düğmeye basarsanız kilitler ama dışardan açılmasını önler sadece, içerden yine açılabilir...........

Tam resmini bulamadım ama arka kapıda şu tarz bir şey görmeniz lazım:.........

kilit olayına takıldım babamın kamyonunda bile şöför kabininden kilitleyınce acılmıyor kapılar illa fiziksel müdahele mi yapmak zorundayız yani. kullanım şekili derken şöle diyim size benim sert kullandıgım oluyor ama babam hayatımda gördüğüm bir arabayı en narin kullanan adam arabayı 2bin devirde tutar her zaman gereksiz yere hızlanmaz o kullanırken de anlık tuketım hep yukarı seviyede çok da kullanmıyoruz 10binde bakım geliyor ancak araba daha 8binde beklemek mi gerek yoksa direk gitmek mi servise çünkü 8 binin 4 bini uzun yol
6 ayda 4bin km yaptık uzun yolu saymazsak