iyi günler punto ailesi aranıza yeni katıldım kendımı tanıtayım ısmım onur ıstanbulda ıkamet ediyorum punto ailesine temmuz ayında katıldım aracımdam gayet memnunum ıyı ki de almışım diyorum neyse sorunuma gelmek istiyorum aracın ortalama yakıt seviyesi hiç düşmüyor şu anda araç 8bin km de dün baktım ortalama yakınt tuketımı 13,3 diyordu bu resmen gozumu korkuttu zaten 50 lira mazot koyuyorum arabaya bir hafta gitmiyor bu teknik bir arıza mı yoksa punto böle bır araç mı ilk başlarda rodaj dönemınde dıye pek sıkıntı etmedım ama son zamlardan sonra ıyıce canımı sıkmaya başladı şimdiden cevaplarınız için teşekkür ederim hazır konuyu açmışken ıkıncı bır sıkıntımı dıle getırmek ıstıyorum aracın cocuk kılıdı ya da herhangı bır kılıdı yokmu? ben muzik çalar konsolunun ust kısmındakı kılıt duğmesıne tıklayınca araba kılıtlenıyor zannedıyordum gecen hafta arabada cocuk vardı bende kılıtlı zannedıyorum arabayı kapıyı açtı cocuk annesı olmasaydı aşşağıya duşecektı bunun bır çözumu ya da benım bılmedıgım bır noktası var ise benı aydınlatırsanız mutlu olurum vereceğiniz cevaplar için şimdiden teşekkür ederim iyi forumlar.