1.Motor yağ basıncı
2.Soğutma suyu sıcaklığı
3.Vites arızası (opsiyon)
4.Ön ısıtma bujileri (sadece dizel için)
5.Mazot filtresinde nem
6.Fren sisteminde hatalı çalışma (yetersiz) Seviye Sıvı Fren/ el freni
7.Fren balataları aşınma
8.ABS sistemi
9.Park lambaları
10.Uzun farlar
11.Sis lambaları
12.Arka sis lambaları
13.Sağ sinyal lambası
14.Sol sinyal lambası
15.Lambalar arızalı
16.Akü şarjı
17.Emniyet kemerlerinin kilitlenmesi
18.Yakıt rezervi
19.Motor kontrol sistemi arızası (EOBD)
20.Air bag arızası
21.ASR sistemi arızası
22.Aracın koruma sistemi arızası
23.Direksiyon sistemi arızası
24.Kapıların tam kapanmaması
25.Yolcu tarafındaki hava yastığının manuel olarak devreden çıkartılması
26.Arka yan hava yastığının devreden çıkartılması (opsiyon)
27.Otomatik hız kontrolu ( opsiyon)
28.ESP sisteminde arıza ( opsiyon)
29.Jenerik arıza
30.Müsaade edilen hız (sadece Arap pazarı için)
ALINTIDIR...
Konu kadir07 tarafından (16/12/2013 Saat 13:52 ) değiştirilmiştir.
Bugünlerde sıklıkla motor arıza lambası yanıyor ve araç güç kesiyor. Kontak kapatıp tekrar çalıştırdığımda ise geçiyor. Birkaç gün ara verip sonra yine ortaya çıkıyor. Çok merak ediyorum acaba ne olabilir...
Antalyada puntodan iyi anlayan bir servis varsa önerebilir misiniz
Güzel paylaşım teşekkürler
Türkiye Cumhuriyeti Şeyhler Dervişler Müritler Meczuplar Ülkesi Olamaz! M.K.Atatürk
Sıkıntı Yok , Jack Daniels Var
2 ile 18 aynı işaret farklı arıza, o nasıl oluyor ))
bence ortası boş yuvarlak değil, sarı yuvarlak halka
Evet forumda birine daha tavsiye etmişsiniz görmüştüm. Bu çarşamba gidicem inşallah
İki kez Güç kesip araçım Durdu Sonra tekrardaN Çalışdırdım Aynısı benim Başımada Geldi Yarın Bayi Götürcem.
Güzel çalışma
bende 29 yandı araç silkelemeye başlamıştı 5000 km de filandı araç yakıtı düzenleyen bobin dendi bana yaptılar bidaha tekrarlamadı ayrıca çalışmanız için teşekkürler
Merhabalar, ben aranıza yeni katıldım, aracı hala tanımaya çalışıyorum. 2009 model otomatik grande punto sahibiyim 2 haftadır. kontağı ilk çevirdiğimde 5 sn. kadar arıza ışıklarının hepsi yanıyor, sonra da sönüyor. bunlar arasında ilgimi çeken 20 numaralı ışığa benzeyen, ancak adamın kucağındaki topun üzerinde X işareti barındıran ışık. anladığım kadarıyla bu ışık, yolcu hava yastığının kapalı ya da arızalı olduğu anlamına geliyor. yolcu hava yastığım açık olsun istiyorum, kapının kenarında anahtarı olduğunu okudum ancak, bulamadım.
sürüş esnasında bu ışık yanmıyor. sizce yolcu hava yastığım açık mı kapalı mı?
yardımlarınız için teşekkürler.
Yolcu hava yastığını solda bulunan sis farlarını açtığınız tuş yerlerindeki menü tuşundan açıyorsunuz. Menüyü kurcalayarak bulabilirsiniz. Passenger bag yazar eğer ingilizceyse menünüz.
Hükümetini ayakta tutmak için dini kullanmaya gerek duyanlar zayıf yöneticilerdir, adeta halkı bir kapana kıstırırlar. M.Kemal ATATÜRK.
cevabınız için teşekkür ederim. o menü üzerinden "on" moduna getirmiştim aracı alır almaz. anladığım kadarıyla benim aracımda anahtarla yapılan bir müdahale yok. servise götürdüğümde de danışırım hava yastığım aktif mi değil mi diye. daha ilk aracım ve acemi şoförüm. o yüzden güvenlik sağlayabilecek herşeyin tamam olmasını istiyorum. ilginiz için teşekkürler.
kısa far uzun far veya park farına bakın bir de
Uygun olmayan ampül kullanmış olabilirler bazı beyaz ampüller arıza lambası yakıyor diye forumda başka konuda okumuştum.
Yahu 2 gün önce Aydın dan Çorum a giderken Afyon civarında 19 numaralı lamba yandı. Gece yarısı dağın başında... Neyse yavaş yavaş yokuş aşağı saldım yakında bir benzinliğe girdim. 15-20 dakika sonra marşa bastım lamba yanmadı. Birkaç kişi yağ azdır biraz ekle dediler. Benzinlikten alıp ekledim. Sonra da yaklaşık 400-450 km yol gittim ve hiç bir sıkıntı yaşamadım. Bu sürede 100-110 km hızla gittim hep. Aracı bi ustaya göstermeme gerek var mı ne dersiniz?
BLUE FROG
Forumdaki tüm yazışmalardan üyelerin kendisi sorumludur. Çıkabilecek herhangi bir hukuki durumda, forum yönetimi yetkili merciilerin talepleri doğrultusunda, ilgili üye/üyelerin tüm erişim bilgilerini/kayıtlarını vermekle yükümlüdür. Yeni üye olanlar, maillerine gönderilen onay maillerini onayladıktan sonra, admin onayıyla üye olabilmektedirler. O nedenle üye olurken profil bilgilerinin özenli, doğru ve eksiksiz şekilde girilmesi son derece önemlidir. Üyeler; forumda geçirdikleri zaman zarfında forum kurallarına uymak zorundadırlar. Kurallara aykırı davrandığı tespit edilen üyeler hakkında haber vermeksizin işlem yapma hakkı forum yönetimine aittir. Forum kurallarını okumak için tıklayınız. Unutmayınız; bu ortamdaki özgürlüğünüz, başkalarının özgürlüğüyle sınırlıdır.
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri