Süleyman bey, öncelikle foruma hoş geldiğiniz, sizede hayırlı Cuma'lar, faydalı paylaşımlar dileriz. Öncelikle büyük harf kullanmamaya özen gösterelim.
Sorunuz ya kablalarda bi şase veya oksitlenme olmalı gibi. Birde Lamba patlamış olabilir. Daha tecrübeli arkadaşlar yardımcı olacaktır.
s.a 23 nolu lamba dıreksıyon ısretı aracın konta acınca yanıyor calstrınca sonuyor bu normalmı yoksa prblemı var aracı allı 3 gun oldu saygılar
eyvlh hacım saolsın bir sorum daha var trıger setını degıscem linke bakarmısın komple setmı daha baska parcalarda almam gerekıyormu https://unluoto.com.tr/urunler/31191...riva-a-combo-c
zincir için sökülünce devir daimede bakılıyor gerek varsa oda değişiyor kararı usta verir benim gibi pimpirikseniz değişin kurtulun yok ben ustanın lafına bakarım derseniz siz bilirsiniz
G.Punto 2008 1,3 m.jet dynamic
Akünün yanındaki sigorta kutusunun içinde 15 amplerlik di yanlış hatırlamıyorsam küçüklerden
15a 86 nolu sigorta yazili, 2009 kitapciginda.. motor bolumunde, gorselde yeri belirtilmemis..
Gökten bey, evo'ya baktım yeri yazılmamış, bazıları var ama çoğunun yeri belirtilmemiş. Tesadüf daha önceden indirdiğim 2012 klavuzuna baktım yerini belirtmişler. Bu Fiat'ı anlamak gerçekten zor.![]()
çok teşekkür ederim gayet bilgilendirici oldu.
Arkadaşlar 23 numaralı Direksiyon sistemi arızası aracı ilk çalıştırdığımda yanıyor ve dreksiyonu herhangi bir yöne 45derece falan çevirmedikçe de arıza ışığı sönmüyor.... normal diyenler oldu yağı eksik diyenler oldu özetle her kafadan bir ses anlam veremedim. aynı sorunu yaşıyan var mı? ve hatta nasıl çözebileceğim hakkında fikirlerinizi alabilirmiyim. (2006 grande punto - aracı yeni aldım güzel günler geçireceğimize inanıyorum)![]()
Yaklaşık 15 gündür ısıtma buji lerinin uyarı lambası yanıyordu bi ara baktırırım diye düşünmüştüm dün akşam yoldayken sarı motor arıza lambası yanmaya başladı 2007 1.3 multijet aracım 205 binde
Neden yapmış olabilir
ARKADAŞLAR HEPİNİZE MERHABA. 2011 FİRE ACTİVE 77 HP (2016 YILINDAN BUYANA LPGLİ) GRANDE PUNTOM VAR. ARACIM YAKLAŞIK 1 AYDIR 19 CE 29 KODLU ARIZA VERİYOR. ARIZA KODU 1 GÜN YANIYOR VE KENDİLİĞİNDE KAYBOLUYOR. YAKLAŞIK 3 DEFA AYNI ŞEY OLDU. ARAÇ İLK ÇALIŞMA SÜRESİ BİRAZ UZADI. ARIZA IŞIĞI YANARKEN USTAYA GÖTÜRDÜĞÜMDE NET BİR YANIT VEREMEDİ. STAR STOP DA OLABİLİR, MARŞTA OLABİLİR DEDİ. BU ARIZA NEDEN OLABİLİR? İSTANBUL AVRUPA YAKASINDA BİLDİĞİNİZ GÜVENDİĞİNİZ GRANDE PUNTO USTASI VARMIDIR? YARDIMLARINIZI BEKLİYORUM.
Kardeşim Topkapıda Ahmet Usta Var FIAT CEO sudur oda kendisi ona gidebilirsin bilgisayar ile bağlantı kurup arıza kaydına göre haraket edecektir FIAT servisinden Fatih gönderdi diyin yardimci olur size geçmiş olsun
Sari uyari yaniyor arac icinde asma kilit yaniyo benim aracimda 3 4 kere kontagi acip kapatiyom duzeliyor
3. nolu hata ara ara yanmaya başladı bende de 1haftasır.
yolda giderken başıma geldi şimdi.
neden yapıyor olabilir?
Arabayı çalıştırdığımda 4 nolu ikaz birkaç sn yandıktan sonra sönüyor bu aorun mu yoksa normal mi?
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri