yok onları ben geçtim canım sağolsun bende komşu değil terminatör falan var allah korusun neler geliyo başımıza geçen gün etekliği sürttüm kaldırıma o benim eşşekliğim yapıcak bişi yok dar dönmüşüm sıkışıktık cırt dedi gitti böle şeylerede kalkıp amanın bu arabanın boyası kaldırım taşıylamı çizilirmiş gibi gereksiz serzenişlere gerek yok.bakalım valla işte bi araştırıcam soruşturucam şimdilik ön kaputu tamir ettirmeme kararı aldım bakalım başka yerlerinde bişi çıkıcakmı?arabamın tek boya atılmış yeri sağ eteklik olucak diğer orjinal boyalı yerlerden de aynı şekilde kabarma yapmaya başlarsa ki tavandan çok umutluyum o zaman işte iadesi yoluna gidicem ha olmadı zaten bu aralar alıştım fiatlada mahkemelik olurum bütün günüm noter savcı avukat arasında geçiyo bide fiata açarız tüketici mahkemesinde getirirler bilirkişi ondan sonra artık nolucanı görürüz ama inanın böyle şeyler insanı arabasında ve araba kullanmaktan soğutuyo 1 saat sonra eskişehire gidicem ama aman biri geçsede kullansa diye bakıyorum.ha arabamı çok seviyorum dün gece megane 1 kullandım bi daha mı yok bide adamın araba allahlıktı seviyorum gene arabamı ama insanın için öyle tam ferah olmuyo dediğimi anlamışsınızdır sanırım.