istediğiniz rakam baya yüksekmiş. inşallah istediğiniz rakama satarsınız. hayırlı satışlar
Arkadaslar cok severek aldıgımız puntişimizi ne yazıkki satmak zorundayız. 2008 Model Fire Active 1.4 modelidir. Tiptronik vitestir. Kazası darbesi değişeni yoktur.Garantisi devam ediyor. Çok temiz kullanılmış bir garaj arabasıdır. İhtiyaçtan satılıktır. Diğer active modellerden farklı olarak yan aynalar gövde rengidir.Park sensörü vardır.Şu an 17 bin km de. Fiyat olarak 21000 düşünüyoruz. Antalyada ikamet ediyoruz.
Konu Ah-MeT tarafından (18/05/2009 Saat 12:03 ) değiştirilmiştir.
istediğiniz rakam baya yüksekmiş. inşallah istediğiniz rakama satarsınız. hayırlı satışlar
hayırlı satışlar
fiyat oldukça fazla arabanın sıfırı şu nada 23,700 civarı..
pazarlıkla 23 civarı olur ki 2bin içinde kimse 17 binde arabayı almaz..
lütfen kızma ama bu böyle...
aracın su anda kı sıfır fıyatı;
Grande Punto 5K Fire 77HP Actıve = 23.720TL
Dualogıc Kıt (Dualogıc Vıtes, ESP+ASR+MSR+HBA+HILLHOLDER ) = 2.150TL
toplamda aracın su ankı lıste fıyatı = 25.870TL
25.000TL gıbı alındıgını dusunursek, fıyat normal sayılabılır.sonucta 21.000TL yazılmıs.bununda mutlaka pazarlık payı olacaktır.
hayırlı satıslar...
Konu mustafaf tarafından (19/05/2009 Saat 10:14 ) değiştirilmiştir. Sebep: ekleme
Punto Forum | Bizi; Ege'de Komşuya, Kosova'da Sırplara, Kıbrıs'ta Rumlara Sorun...
Umarım istediğin fiyata satarsın. İyi satışlar.
tesekkurler arkadaslar. 21bin dedım ama elbette pazarlık payı olacaktır.
Ben 2 ay kadar önce 20 bin TL'ye dynamic diesel oto.klima aldım.Şimdi 35.000'de. Dualogic, 2 parça değişen ve boya var. Bence de sizin fiyatınız biraz yüksek.
bence normal çünkü aynı model aracı ben 0 km 20250 aldım ama özürlü indirimli hali tiriptonic olması fiyat varki yaratıyor normal araçlara göre
ki araç 28750 idi satış fiyatı spor pakedi
Hayırlı satışlar dileyelim ama fiyat 1000 lira gibi yüksek piyasası tahminimce 19 000 20 000 arası değişiyor ... Yine araç sizin tabiki fazla zarar etmeden satmayı herkes ister.
Galericiler aynı arabaya 14 nazlanarak 15 veriyorlar bilginizeha satış fiyatları da 18-20 bin arasında geçen arkadaşla konuştuk alacaktı ben vazgeçirdim yanlış anlaşılmasın bu arabayı değil benzerini
(Aynı Paraya honda civic aldık 2007 model 21000 tl ye araçta yan kapıyı çakı ile kestikleri için komple yan iki kapı boyalı idi kaporta işçilik görmüş tek hata buydu arkadaşlar araba çok temizdi sahibinden anlık kararla aldık şimdi kanka bana bi tatil borçlu yazı bekliyoruz bakalım
boş gezmenin faydaları işte kriz zamanı bir sürü abuk subuk şeyle uğraşıyoz
![]()
Umarim en iyi sekilde satarsiniz.
Galeri satis taktikleri;
1. Kaputa saksi dusmus, ondan kaput boyali, araba cok temiz abi: anlami; araba onden darbeli, uzak durmakta fayda var
2. Kapi ve camurluk cizikten boyali abi: anlami; arac o yonden darbeli, kapiya kadar geldigine gore direklere de bakmak da fayda var
Bir arkadasim cok temiz 2005 Corsa CDTI Enjoy aldi gecen sene 17.000'e, hem de servise kontrol ettirip aldi, kasko icin sigortaya gittiginde acente aracin pert oldugunu ve sigorta ettirilemeyecegini soyledi.
Sonuc: 2. elde her arac digerinden farklidir, en iyisi tanidiginiz, bildiginiz birinin aracini almaktir. Kanaatimce de kimseye de bu fiyata satamazsiniz denmemelidir, elbet bir meraklisi bulunur. Titiz kullanicinin araci elbet degerini bulur, yeterki tok olsun.
Dualogic olanlar şuan Dualogic Kit (DUALOGIC VİTES,ESP+ASR+MSR+HBA+HILLHOLDER ) şeklinde satılıyor. Sizin aracınızda da bu özellikler mevcutmu acaba?
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri