TamamdaYa sadece sende işe yaradıysa
ondan sonra bi vurcam. ne oldu ya elektrikmi gelmio acaba alla alla komple gitti
bana böyle denmemişti ama düzelcek denmişti die kendi kendimize söylenmeyelim
![]()
Arkadaşlar belki aynı sorunu yaşayan birinin işine yarar diye yazma ihtiyacı hissettim.
Bulduğum çözümle son 5-6 aydır sorunsuz kullanıyorum.
Malumunuz üzere teybin güç düğmesi uzun basılarak aç/kapa yapıyor. Zamanla bu özellik laçkalaşıyor ve özellikle hareket halinde teyp açma/kapama olayı tam bir işkence halini alıyor.
Gelelim bulduğum çözüme;
Bir teybi açmaya çalışıyorum, açılmıyor; kapatmaya çalışıyorum kapanmıyor. Ben de o sinirle power düğmesine elimin iç tarafının bileğime bakan tarafıyla sert bir şekilde geçirdim.Ondan sonra mucizevi bir şekilde tuşun normal bir şekilde görevini yerine getirmeye başladığını gözlemlemeye başladım.
O zamandan beridir çok şükür bir sıkıntı yok.
Yani ÇÖZÜM powera doğru sağlam bir voleybol smacı yapmak.
Umarım işinize yarar
TamamdaYa sadece sende işe yaradıysa
ondan sonra bi vurcam. ne oldu ya elektrikmi gelmio acaba alla alla komple gitti
bana böyle denmemişti ama düzelcek denmişti die kendi kendimize söylenmeyelim
![]()
Bize öyle bi bilgi gelmedisonuçları değişken bi çözüm olma ihtimali yüksek
![]()
M.K.ATATÜRK
sıkıntı çıkarsa ercan bektaş kardeşimiz karşılar)
türk usülü genellikle işe yarar, tv, dvd, teyp vb. bir çok elektrikli ve elektronik alette işe yaradığı test edilmiş onaylanmıştır.
ha ben dener miyim denemem. puntoma vurur muyum canım benim o![]()
Her Mücadele Eden Kazanamamıştır Belki Ama, Her Kazanan Mücadele Etmiştir...
Yani vurun dediysek öldürün de demedik arkadaşlar. power düğmesini gözden çıkardıysanız, benim gibi sinir anında hafif okşayacaksınız o kadar.![]()
yes, panic![]()
bende bişey anlatacaksın sandım![]()
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri