Daha sonra ihtiyacı olacak arkadaşlar için yazıyorum. 1. Sanayide bir Blaupunkt yetkili servisine ulaştım. Birkaç çeşit düğme olduğunu ve fiyatlarının 25-30+KDV şeklinde değiştiğini söylediler. Servisin telefon numarası: 0232 433 67 99.
2006 model Dynamic aracımın teybinin ses açma kapama düğmesinin plastik kaplaması ufak bir yerinden soyulmaya başladı. Yeni düğme için servisi aradım, ellerinde olmadığını tahmini fiyatının 50-60 lira civarında olacağını söyledi. Daha uygun fiyat için Blaupunkt servisine yönlendirdi ancak internetten yaptığım araştırmada İzmir'de Blaupunkt servisi telefon numarasına ulaşamadım. Bu konuda tavsiye edeceğiniz bir yöntem var mıdır?
Daha sonra ihtiyacı olacak arkadaşlar için yazıyorum. 1. Sanayide bir Blaupunkt yetkili servisine ulaştım. Birkaç çeşit düğme olduğunu ve fiyatlarının 25-30+KDV şeklinde değiştiğini söylediler. Servisin telefon numarası: 0232 433 67 99.
Faydalı olacak bir bilgi Teşekkrler...
Artık Fiorinolu
1cm. lik bir düğme için 25-30tl. bence değmez siyah bant çekin derim![]()
ben reklamcıdan gittim mat siyah şerit aldım orjinalından farksız oldu anlaşılmıyor kesinlikle renk birebir aynıydı maliyet 25 kuruş![]()
ben sprey boyayla boyadım çok güzel oldu
Karşıyaka Blaupunkt servisi Andıran Elektronik
ANDIRAN
sanayideki blaupunkt servisini biliyorum..1.sanayide daha önce bu glade kokusu teybime akmıştı ve bozuldu orası tamır etmıstı..güzel çalışıyolar
----------CaptainCrax ------------
gün gelecek benimde puntom olacak
AYNI SORUN BENDE DE VARDI. 1 AY ÖNCE ANKARA EMEK'TE blaupunkt SERVİSİNDE 20 TL YE DEGİŞTİRDİLER. (FİYAT KONUSUNDA BİLGİ VERMEK İSTEDİM)
obsessed the red
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri