20.10.2007 yani dün Fiat Orta Anadolu servisine farlarımın solması ile ilgili gittim, beni çok iyi karşıladılar ve farları uzman arkadaşlarla inceleyeceklerini ve benim kısa bir süre beklememi söylediler. Beni karşılayan ve sorunumu anlattığım servis danışmanı kısa bir aradan sonra müthiş açıklamayı yaptı: Beyefendi biz bu farları değiştiremiyoruz sebebide değişse bile sorun tekrar oluşabiliyor. Israr edersem fiat'a telefonla şikayette bulunabilirmişim (gittiğim yer neresiydi?). Fiat merkez benimle ilgilenir ve onaylarsa değiştirirlermiş. Aslında önemsememeliymişim bu sorun neredeyse bütün gp'lerde oluyormuş. Bence madem neredeyse bütün gp'lerde oluyor o zaman farlar defolu ve acilen gp'ler geri çağırılıp gereken yapılmalı. Farlarının içinde solma olan arkadaşlardan ricam, servise gittiklerinde şikayet ve değişim için ısrar etsinler. Desteklerinizi hepimizin menfati için istiyorum. Arabamı Fiat'tan daha çok seviyorum. Unutmadan Fiat derki;Müşterilerimiz ile iletişimin ne kadar önemli olduğunu biliyoruz. Ne zaman isterseniz, bizimle temasa geçiniz. Biz, sizin sorularınıza ve cevap vermeye her zaman haziriz.
Yer imleri