Sayfa 2/3 İlkİlk 123 SonSon
41 sonuçtan 21 ile 40 arası

Konu: Farlarımın içleri soldu

Ahmet Öztürk
    ^^^ViPeR^^^ viper - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İzmir
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 17

Alıntı misli1 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bugün aradığım (sözde onlar arayacaklardıki 2 hafta geçti) ikinci servisle görüştüm ve sonuç yine hüsran. Adamlar yan çiziyor yok daha önce böyle bir vaka olmadığı için şimdilik herhangi bir işlem yapamayacaklarmış. Her iki serviste oyalıyor.
    daha önce böyle bir vaka olmadığı için şimdilik herhangi bir işlem yapamayacaklarmış, lafı kesinlikle yan çizmek, ne yani olmadı diye olamayacak mı hiç?
    ------------------------------
    '''ViPeR'''

Abdullah BOZKURT
    misli1 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Rock Siyah
    Edilen teşekkür: 82

Teknik Konu Herkesten destek bekliyorum.

20.10.2007 yani dün Fiat Orta Anadolu servisine farlarımın solması ile ilgili gittim, beni çok iyi karşıladılar ve farları uzman arkadaşlarla inceleyeceklerini ve benim kısa bir süre beklememi söylediler. Beni karşılayan ve sorunumu anlattığım servis danışmanı kısa bir aradan sonra müthiş açıklamayı yaptı: Beyefendi biz bu farları değiştiremiyoruz sebebide değişse bile sorun tekrar oluşabiliyor. Israr edersem fiat'a telefonla şikayette bulunabilirmişim (gittiğim yer neresiydi?). Fiat merkez benimle ilgilenir ve onaylarsa değiştirirlermiş. Aslında önemsememeliymişim bu sorun neredeyse bütün gp'lerde oluyormuş. Bence madem neredeyse bütün gp'lerde oluyor o zaman farlar defolu ve acilen gp'ler geri çağırılıp gereken yapılmalı. Farlarının içinde solma olan arkadaşlardan ricam, servise gittiklerinde şikayet ve değişim için ısrar etsinler. Desteklerinizi hepimizin menfati için istiyorum. Arabamı Fiat'tan daha çok seviyorum. Unutmadan Fiat derki;Müşterilerimiz ile iletişimin ne kadar önemli olduğunu biliyoruz. Ne zaman isterseniz, bizimle temasa geçiniz. Biz, sizin sorularınıza ve cevap vermeye her zaman haziriz.

Bilgehan AYKUL
    biloGP - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 54

ilginç bi durum ???
    Palio Speedgear 1.2 16v

Fatih Göncü
    ORACLE - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 88

Gerçekten ilginç. Bir kaç mesaj önce farları değiştirilen arkadaş vardı. Nasıl oluyorda servisten servise böyl ebir durum oluşuyor anlamadım. Benimde buna benzer prolemim vardı ama benim ki is lekesiydi siyah. Faların içini yıkadılar ve ilk günkü gibi oldu.

AKIN TAN
    yerliplaka yerliplaka34 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Yok
    Plaka
    0000
    Edilen teşekkür: 217

abdullah abi bu konuyu daha önce sana da söyledim..
    benim farlarda soldu değiştirdiler hemde lafımı ikilemen ortaanadolu ototmotivde değişti...
    aradan 1 hafta geçti aynı sorun gene oldu merkezi aradım baya ilgilendiler şimdi onay bekliyorum sorunu tamamen çözme yolundalarmış tabi bu arada farlar gene değişecek
    arka stoplarıda park kısmında solma oldu onlarında resmini çekip yolladılar daha bi cvp gelmedi beni aradıklarında durumu tam olarak buda yazarım umarım sorun çözülür sinek küçük ama miğde bulandırıyo.....!!!
    Yeni Rio Sporty 1.4 crdi 90ps 220tork

Hüseyin Koyak
    h k - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Kocaeli
    Rengi
    Granit Gri
    Edilen teşekkür: 205

benim farlarda da bir renk solması mı desem koyulaşması mı desem pek tarif edemeyeceğim bir bozulma var. toz girmiş olabileceğinden şüpheliyim , yıkatıncada buğu oluşuyor zaten.
    Granit Gri F.I.R.E Dynamic KP + SP + AJ

Abdullah BOZKURT
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Rock Siyah

Alıntı yerliplaka34 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    abdullah abi bu konuyu daha önce sana da söyledim..
    benim farlarda soldu değiştirdiler hemde lafımı ikilemen ortaanadolu ototmotivde değişti...
    aradan 1 hafta geçti aynı sorun gene oldu merkezi aradım baya ilgilendiler şimdi onay bekliyorum sorunu tamamen çözme yolundalarmış tabi bu arada farlar gene değişecek
    arka stoplarıda park kısmında solma oldu onlarında resmini çekip yolladılar daha bi cvp gelmedi beni aradıklarında durumu tam olarak buda yazarım umarım sorun çözülür sinek küçük ama miğde bulandırıyo.....!!!
    ----------------------------------------------------------------------------------------

Sevgili arkadaşım Akın , servise direk olarak senin farlarını değiştirdiklerini hatırlattım. Biz hatırlayamadık değiştirdiysek bile merkezden onay almıştır ve öyle değiştirmişizdir ama hatırlayamadık diyorlar. Gelde kızma bu işe. Fiat'ın müşteri hizmetlerini arayın konuyu iletin diyorlar fakat oraya askeri ücretle arabalardan birhaber kızları koymuşlar biz size döneceğiz diyorlar ama boş, kimse dönmüyor. Verdikleri garantinin arkasında durabilecek yetkilileri malesef yok yada varda biz ulaşamıyoruz. servise gittiğimiz zamanda uzatılmış garanti satmak için on takla atıyorlar sonrada garantiden değiştirmemek için bir o kadar daha takla atıyorlar. Kısaca bizimle oynuyorlar.

OĞUZHAN ÜLGEN
    MACHINE - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Rengi
    Rock Siyah
    Plaka
    34 EF 3797
    Edilen teşekkür: 22

Alıntı misli1 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ----------------------------------------------------------------------------------------

Sevgili arkadaşım Akın , servise direk olarak senin farlarını değiştirdiklerini hatırlattım. Biz hatırlayamadık değiştirdiysek bile merkezden onay almıştır ve öyle değiştirmişizdir ama hatırlayamadık diyorlar. Gelde kızma bu işe. Fiat'ın müşteri hizmetlerini arayın konuyu iletin diyorlar fakat oraya askeri ücretle arabalardan birhaber kızları koymuşlar biz size döneceğiz diyorlar ama boş, kimse dönmüyor. Verdikleri garantinin arkasında durabilecek yetkilileri malesef yok yada varda biz ulaşamıyoruz. servise gittiğimiz zamanda uzatılmış garanti satmak için on takla atıyorlar sonrada garantiden değiştirmemek için bir o kadar daha takla atıyorlar. Kısaca bizimle oynuyorlar.
    Türkiyenin neresi doğruki verdikleri garanti adam gibi olsun.Benim garanti bitince ilk yapacağım iş sanayide adam gibi bir usta bulup arabayı ona teslim etmek olacak.

Serdar PALA
    May the force be with you masteryoda - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Bursa
    Rengi
    Rock Siyah
    Edilen teşekkür: 59

Arkadaşlar, ben Bursa da MAKO da çalışıyorum GP lerin stoplarını ürettiğimiz gibi birçok marka için sis farı ve ön far da üretiyoruz (renault, ford, honda, bmw vs.) Türkiye den ve yurt dışından servislerde değiştirilen ürünler otomotiv firmaları tarafından bize servis iadesi olarak geri dönüyor.. Yani anlayacağınız yapılacak herhangi bir değişimin FIAT' a hiçbir maliyeti olmuyor.. Tamamiyle maliyet bize yansıyor.. Bu nedenle servislerin değiştirmemek için diretmesinin maliyet açısından hiç bir anlamı yok.. Bu nedenle hakkınızı arayın, ortada hatalı bir ürün varsa mutlaka değiştirilir...

Tabi ki bu dediklerimin tamamı diğer parçalar için de geçerli.. Biliyorsunuz ki araçların neredeyse tüm parçaları yan sanayiler tarafından üretilir.. Ana sanayiler sadece parçaları birleştirir.. Bu nedenle de hatalı ürünün servisten dahi dönse ana sanayiye hiçbir maliyeti olmaz....

10. Bu mesajı için 4 kişi masteryoda'ye teşekkür etti:

Abdullah BOZKURT
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Rock Siyah

Ön ve arka farlarımın içerisindeki solma nedeni ile yaklaşık bir ay önce fırat otoya gitmiştim. Orada fotğraflarını çekip fiattan yetkililere göstereceklerdi. Bugün fiat'tan telefon geldi ve resimlere bakarak aracıma farklı voltajlı ampul kullanmış olduğım teşhisi konulmuş ve garantiden değişemezmiş. Adamlar tam profesyonel. Arkadaşlar bakın birçok puntoda böyle bir sorun var fakat fiat böyle bir sorun yok diyor, ispatlayıncada bu önemli bir konu değil sürüşe mani bir durum değil diyorlar. İtiraz edincede Hiç şikayer gelmedi diyorlar. Lütfen eğer varsa farlarının içerisindeki solmalardan dolayı servise gittiğinizde şikayette bulunun.

Serdar PALA
    May the force be with you masteryoda - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Bursa
    Rengi
    Rock Siyah
    Edilen teşekkür: 59

Peki gerçekten de farklı voltajda ampul kullandın mı??

Abdullah BOZKURT
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Rock Siyah

Arabamın farlarına (ön ve arka) farklı voltajlı ampul takmadım. Ama Fiat bana taktı çünkü kalitesiz malzemesini kabullenmediği için. Bu durum sadece benim gp'de değil birçoğunda var. Fazla şikayet ulaşmadığı için sorun çıkarıyorlar. Beni gizli numaradan arayıp biz Fiat'tan arıyoruz diyenlere ne kadar güvenebilinir ki?

Güntaç Kölay
    guntac - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Titanyum Gri
    Plaka
    06 SN 890
    Edilen teşekkür: 38

Merhaba,
    dün 1.3 dynamic duologic 90 hp 5k siparişimi verdim

önümüzdeki hafta teslim edilecek. orjinal farları xenon farlar ile değiştirmeyi düşünüyordum. xenon far ile aynı durum oluşur mu? orijinal farlar ile kalmamı mı tavsiye edersiniz?

bu arada arabayı teslim alırken yapmamı tavsiye etmek istediğiniz başka birşey var mı?

Abdullah BOZKURT
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Rock Siyah

bu işin exnon farla falan alakası yok. Sorun sadece ön farlarda değil arka stopların fren ampullerinin üstündede oluşuyor. Kısaca malzeme kalitesiz.

Abdullah BOZKURT
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Rock Siyah

Fiat sorunu kabul etti ve değişim yapıldı. Fiat'a geçte olsa ilgi ve alakalarından dolayı teşekkürler.

17. Bu mesaj için teşekkür edenler:

oğuz bozkurt
    pettro - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Rengi
    Granit Gri
    Edilen teşekkür: 0

selamlar arkadaşlar
    2006 model grande puntom var. bende ön farlardaki solma nedeniyle servise gittim. fotoğraflarını çekip fiat merkeze yollayacakalrını ve aldıkları cevaba göre işlem yapacaklarını söylediler. bir hafta sonra aradılar. fiat merkezden aldıkları yanıta göre bunun teknik bir sorun 0lmadığını ve farları değiştiremeyeceklerini söylediler. bunun üzerine fiat çağrı merkezini aradım. şikayetimi ilettim. bir hafta kadar sonra tekrar aradılar. servisten fotoları aldıklarını , incaladiklerini ve teknik bir sorun olamadığını tekrarladılar. ve farları değiştiremeyecekelrini tekrar belirttiler. sizin sorununuzu nasıl kabul ettiler ? açıklarsanız sevinirim.. teşekkürler.

Murat YANIK
    Linos - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Bolero Kırmızı
    Plaka
    06 BE 7673
    Edilen teşekkür: 1268

Aynı sorun bende de var ve aydınlatmayı engelliyor. Neler yapılabileceğine, Ankara'ya döndüğümde bakacağız artık...

Oktay Can Eren
    defeat - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 44

Son fotoğraflara bakarak konuşuyorum,eğer Fiat denen otomobil üreticisi fardaki bu puslanmayı önemsiz görüyorsa,ben garanti bittiği anda aracımı satmayı düşünyorum.Kısaca "Çüşşşş" diyorum ki bu laf ancak at hayvanlarına söylenir.

onur kaya
    kara kız - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Rock Siyah
    Plaka
    34 DY 2468
    Edilen teşekkür: 303

cıvcıvix in gönderdiği resin de ki olay ve femolnın anlattığı camdakı isler benim farlarımdada mevcuttu ..her iki farımıda garanti kapsamında değiştirdiler. su anda sorun yok ama bu durum ların olus surelerini uzatmak için farları gerektıgınde acmamı soylediler..yanlız xenon takan arkadaşlara uzucu bı haberim var yetkılı servıste takılmıyan ve faturası olmadan falar garantıye sokulmuyo..ancak yetkılı bir fiat servisinde yetkili faturayla ibraz edildiğinde garantıye alınıyor..standart ampul kullananlar için sorun yok tabii

onrky
    1.4 starjet 95hp

Ozan K
    OzzY - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İzmir
    Rengi
    Granit Gri
    Plaka
    35HK***
    Edilen teşekkür: 2813

geçenlerde baktım bendede var benzer bi durum izmire gittiğimde servise gidicem bakalım napıcaklar...
    Ne Mutlu Türküm Diyene!

Sayfa 2/3 İlkİlk 123 SonSon